Blagdansko darivanje: savršeno njegovana kosa

Osvojite Schwarzkopf Professional BC Moisture Kick paket
fashion.hr
Ove zime posebno je u trendu njegovana, sjajna i hidratizirana kosa. Vremenski uvjeti, previsoka temperatura u vašem domu i kapa na glavi ne utječu dobro na vašu kosu. Osim što je suha i bez sjaja, ona je i puna elektriciteta. Vašoj kosi treba hidratacija, a Schwazkopf Professional je za vas pripremio paket koji će hidratizirati i njegovati vašu kosu!
 
Schwarzkopf Professional BC Moisture Kick paket sadrži BC Moisture Kick šampon, regenerator u spreju i detangler četku. BC Moisture Kick je hidratizirajući šampon, za normalnu do suhu, lomljivu ili kovrčavu kosu. Nježno čisti vlasište i kosu, kosi daje vlažnost i pomaže pri njenom zadržavanju i pomaže pri sprečavanju dehidracije. Formula bez silikona nježno čisti kosu i vlasište, istodobno pružajući dodatnu vlagu kako bi se spriječila dehidracija i pružila lagana njega srednje razine.
 
BC Moisture Kick regenerator u spreju je lagani regenerator u spreju koji pruža trenutačnu hidrataciju, za normalnu do suhu, lomljivu ili kovrčavu kosu. Kosi daje vlažnost i pomaže pri njenom zadržavanju, trenutačno raspetljava kosu i olakšava raščešljavanje, površinu kose čini glatkom, daje zdrav sjaj i ne opterećuje kosu. Ovaj regenerator se koristi vrlo jednostavno, samo se protrese i nanese na kosu, te se ne ispire. Detangler četka za kosu pomoći će vam da svaki neraspetljani pramen na kosu bude počešljan bez suza, jer ovo je najnježnija četka za vašu kosu.
 
Schwarzkopf Professional je za vas pripremio 3 BC Moisture Kick paketa, a sve što trebate je odgovoriti točno na postavljeno pitanjem, a mi ćemo odabrati sretne dobitnike.

BC Moisture Kick paket vašoj će kosu pružiti:

a) Toplinu
b) Hidrataciju
c) Volumem

Sudjelovati možete do 26.12. do 12 sati, a sretne dobitnike ćemo izabrati 28.12., nakon 12 sati. 
 
Poklon pakete osvajaju: Nada Posavec, Tina Ivanišević i Monika Kranjčec! Sretne dobitnice neka se jave na: redakcija@fashion.hr radi dogovora oko preuzimanja nagradi!
Nagrade je moguće preuzeti i poslati nakon 5.1.2015.
Objavljeno: 25.12.2014. u 11:27

VIDEO

-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p