MODNI DODACI

Izbor kao najljepši poklon

Na vama je samo da odaberete idealan model

Kupiti pravi poklon dragoj osobi uvijek je izazov, pogotovo ukoliko se odlučite za neki modni dodatak kao što su naočale.

Promašeni izbori poklona u tom su slučaju skoro neizbježni, a koliko god da dobro poznajemo osobu i njezin stil, nikad ne možemo znati hoće li joj baš te naočale dobro pristajati.

Upravo zato je možda najljepše od svega, nekome pokloniti slobodu da bira sam, što je bila misao vodilja Luxottici, jednom od najvećih svjetskih proizvođača i distributera sunčanih i dioptrijskih naočala.

Kroz cijeli su mjesec prosinac, organizirali akciju sa poklon bonovima, kojima se mogu pokloniti naočale u iznosu od 500 ili 1.000 kn, a sam izbor ostaje na osobi kojoj se poklanja.

Ray-Ban, Vogue, Bvlgari, Tiffany&Co., Prada, Dolce&Gabbana, Persol, Versace, Salvatore Ferragamo, Burberry, D&G, Ralph by Ralph Lauren, Arnette, REVO i Oakley - brandovi su koje nudi portfelj Luxottice, a u samu se akciju uključilo niz optika iz većih hrvatskih gradova u kojima će se poklon bon moći iskoristiti sve do 31.1.2011. godine.

Možda će ovi blagdani biti malo opušteniji  kod kupovanja poklona i s više ugodnih iznenađenja za one koji ih primaju...

Optike koje sudjeluju u ovoj akciji su: Optike Luna, Bilic Vision, Optocentar, Optika 5, Optotim iz Zagreba, Optike M i Servus Anda iz Splita, Viktor Sahini i Ghetaldus iz Rijeke, Oculus iz  Osijeka, Foto Optika Beljan iz Trogira, Optika Briljant iz Čakovca te Optika Topić iz Šibenika.

Objavljeno: 20.11.2010. u 08:59

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p