TRENDOVI

Hit torba tjedna

Dizajnerska torbica po odličnoj cijeni
S dolaskom blagdana, započinje i dobro poznata shopping groznica koja iz godine u godinu postaje sve veća, ali i bolja. Iako se nekoć čekao siječanj koji je postao poznat po velikim popustima nakon blagdana, primijetili smo kako više nema pravila i da je već sad moguće pronaći odlične komade po još boljoj cijeni.

High street trgovine gotovo svaki tjedan imaju nove specijalne popuste i teško im je odoljeti, ali i high end trgovine, posebice online platforme nisu daleko od toga. Naime, na vjerojatno najpoznatijoj modnoj shopping platformi, na Net-a-Porteru, u tijeku je predblagdansko sniženje i moguće je pronaći odlične modne komade na sniženju do 40%. Stoga, nije preostalo ništa drugo no dobro pročešljati ponudu, a za oko nam je zapela torba brenda Wandler u divnoj pastelno zelenoj boji.

Wandler je nizozemski brend koji je u kratkom roku postao zvijezda street style kombinacija i modele brenda počeli smo viđati u cijelom svijetu. Nije iznenađujuće budući da će klasičan dizajn i iznimna kvaliteta izrade baš uvijek biti traženi. Čiste linije, kombinacija oblika i boja učinili su svaki model Wandler torbi prepoznatljivim pa je tako njihov model u boji konjaka još uvijek jedan od najprodavanijih. S druge strane, ovaj zeleni model u atipičnoj boji osvojio nas je isprve i definitivno plijeni pozornost. Svi modeli izrađeni su od talijanske kože, a posebna pažnja posvećena je tehnici izrade, a svaka navedena stavka lansirala je ovaj brend iz Amsterdama u zvjezdano nebo modnih dodataka. Ipak, neiznenađujuće, za torbe ćete morati izdvojiti oko 800 eura zbog čega definitivno spadaju u kategoriju skupljih modnih komada, no ovaj Hortensia model trenutno je moguće kupiti za gotovo upola manji iznos. Na stranicama Net-a-Portera ključni sniženi komadi nestaju s polica ove virtualne trgovine, a sigurni smo kako će Hortensia biti sljedeća.

Objavljeno: 24.01.2022. u 09:15

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p