SVJETSKA MODA

Rat&Boa je brend čije su slip haljine zaludile cijeli svijet

Slip haljina obilježila je proteklu godinu

Engleski brend 'Rat & Boa' stvoren 2013. godine u kratkom je roku zaludio svoje obožavateljice diljem svijeta. Iza ovog brenda stoje dvije mlade suosnivačice, Valentina Muntoni i Stephanie Cara Bennett koje su htjele kreirati nešto jednostavno, nosivo i efektno. Kada pogledamo ekspanziju njihovih haljina na Instagramu protekle godine, možemo reći da im je itekako uspjelo.

'Rat & Boa' relativno je novi brend o kojem ste sigurno imali prilike čuti, a vjerujemo kako ćete u budućnosti još i više. Kreativni modni dvojac koji čini ovaj brend sastoji se od dvije mlade dame, Valentine Muntoni i Stephanie Care Bennett. Prepoznatljivi trademark ovog brenda su takozvane slip, jednostavne haljine koje komplementiraju većini žena jer su lako nosive, a opet efektne. Premisa ovog brenda je izraziti svoju osobnost kroz stil, te osjećati se ugodno u onome što nosimo.

U početku smo željele kreirati komade koji su nedostajali iz naših vlastitih ormara, odnosno pojedinačne komade koji su jedinstveni, a istovremeno se mogu prilagoditi vlastitom osobnom stilu. Nismo htjele stvoriti nešto što je trenutno i prolazno, nego komade koji će trajati zauvijek i koje možemo iznova izvući iz naših ormara. Pokušavamo se ne usredotočiti na trendove, umjesto toga idemo na ono kako se osjećamo kroz određeni period. Naša odjeća je izostavljena iz sezonskih vrtloga i to je ono što nas uistinu obilježava“, kazale su iz popularnog brenda.

Njihove srebrne i leopard slip haljine tako su obilježile modne odabire brojnih poznatih dama poput Kendall Jenner ili Belle Hadid, a također su i preplavile Instagram proteklih nekoliko mjeseci. Ključ uspjeha ovih haljina je njihova lakoća, prozračnost i nosivost, te činjenica da laskaju gotovo svakoj građi tijela. Ono što razlikuje 'Rat & Boa' brend od ostalih je životni stil ovih dizajnerica koji se tako reflektira i kroz sami brend. Brend tako predstavlja njihov nomadski stil života s obzirom na to da žive na relaciji Bangkok-Bali. Ne sumnjamo kako će njihova budućnost biti još svjetlija te kako će svojim održivim dizajnom postati dijelom baš svačijeg ormara.

Foto: Rat & Boa
Objavljeno: 22.12.2018. u 15:55
Tagovi: haljine, haljina

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p