SVJETSKA MODA

Najljepše cipele koje možete zamisliti

Jeste li ikada vidjeli nešto slično?

Cipele i žene oduvijek su bili najbolji prijatelji, i teško je nadmašiti onaj osjećan kada vidimo posebnu i unikatnu cipelu koja je dizajnirana s neizmjernom pažnjom te upotpunjena jedinstvenim i pomno biranim detaljima.

Giuseppe Zanotti poznati je talijanski dizajner koji nas svake godine oduševljava s prekrasnim modelima cipela. Jedan od razloga zašto je Zanotti posebno omiljen kod žena je zato što je ostao odan lijepom i ženstvenom modelu cipela i potpetica koje su beskrajno elegantne i profinjene. Klasična estetika cipele svake sezone doživljava svojevrstan izlet, a ovog puta to je sandala koja je ukrašena buketom koji se nalazi iznad potpetice, odnosno na stražnjem dijelu gležnja.

Radi se o ručno šivanim laticama koje tvore savršeno rascvjetan cvijet koji nam je u potpunosti oduzeo dah. PEONY model dolazi u sanjivoj prljavo ružičastoj nijansi, ali i u statement crnoj. Ove sandale idealne su za elegantne kombinacije, romantične haljine i nježne bluze te su model u kojima sigurno nećete proći nezapaženo. Svaka sandala je ručno izrađena i sigurni smo da će se nametnuti kao jedan od najtraženijih modela u nadolazećoj sezoni, a budući da su doista unikatan i posebne, potražnja koju će izazvati nimalo nas ne čudi.

Objavljeno: 26.12.2018. u 14:34

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p