GASTRO

10 božićnih poklona koje će obožavati gurmani

Darujte bližnje originalnim domaćim proizvodima

cds 
Desetak nas dana dijeli od najljepšeg blagdana u godini i sigurni smo kako mnogi od vas već naveliko razmišljaju o poklonima za svoje bližnje. Kako biste izbjegli kupovanje u zadnji čas koje je najčešće popraćeno s mnogo stresa i nedoumica, u suradnji s Croatian Design Superstoreom nastavljamo predlagati originalne poklone s potpisom domaćih dizajnera.

Nakon sjajnih ideja za ljubitelje lijepih interijera, stiglo je vrijeme da se pobrinemo i za gurmane u našoj okolini. Bagolo čokolada, Gastro pečat za izradu paprenjaka i inih kolačića, sjajna domaća Towar rakija ili pak Eat Well daska s potpisom Tee Radić samo su neki od odličnih poklona koje možete pronaći u Croatian Design Superstoreu, jedinstvenom mjestu u Zagrebu koje okuplja najbolje od hrvatskog dizajna.

Croatian Design Superstore jedinstveno je mjesto koje istovremeno pruža mogućnost uživanja u domaćim gastro-specijalitetima svog Caféa, djeluje kao studio za grafički dizajn, te kao stalni izložbeno-prodajni prostor nudi široku lepezu domaćih dizajnerskih proizvoda, birani prema kriteriju izvrsnosti.Multifunkcionalan arhitektonsko osmišljen prostor sada je bogatiji za webshop, čime čini hrvatske dizajnerske proizvode dostupnima u cijeloj Europi.

Kroz programske aktivnosti poput igraonica posvećene djeci i roditeljima, prezentacija, dijaloga i domjenaka okrenuti dizajnerima, poduzetnicima, ali i široj urbanoj zajednici, ovaj multidisciplinarni one-stop-shop neprestano slavi i potiče tržišno osnaživanje hrvatskog dizajna i kreativnosti. Za nadolazeće blagdane, domaći dizajneri pripremili su poseban izbor proivoda idealnih za darove najmilijima.

gastro pečat
 
Gastro pečat, 54kn
  towar rakija 
 Towar rakija, 85kn

vino
 
Grimalda vino, 124kn   
 
liberan med 
Liberan med, 52kn
    
Tea Radić, Eat well daska, 230kn
 
čokolada 
Bagolo čokolade, 28kn
 
 
Tea Radić, Pinch cup, 160kn
  vino  
Kraljevina Zelina vina, 52kn
 
vino 
Iskrena vina Matković, 52kn-75kn
  kuhano vino  
Zimsko kuhano vino (bijelo), 98kn
 
Foto: PR
Objavljeno: 14.12.2015. u 11:07

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p