NOVITETI

Održiva božićna bajka iz Lusha

Darujte najljepšu mirisnu priču

Tijekom Božića Lush podiže ljestvicu kreativnošću i inovacijama svojih proizvoda. Ove godine veganske proizvode kombinira s klasičnom božićnom pričom koja će vas zagrijati iznutra. Gola varijanta proizvoda je mnogo bolja za našu zelenu okolinu što su i Lushevi kupci prepoznali. Tijekom blagdanskog perioda prošle godine kupili ste 780 959 golih gelova za tuširanje, regeneratora za tijelo, body losiona i proizvoda za usne što znači da skoro 800 000 komada ambalaže nikad nije proizvedeno, a kamoli bačeno. Uz pomoć 836 288 knot wrap marama zamijenili ste za nepotrebnu ambalažu koja završava na smetlištima pogotovo u nadolazećem razdoblju.

Bajkoviti božićni darovi u potpunosti ručno omotani recikliranom ambalažom tu su kako bi prenijeli sve što možete nekome zaželjeti svojim sadržajima od 2 do čak 44 proizvoda. Gel i losion za tijelo s utješno slatkim apsolutom tonka graha nježno pomiješanim s mirisom lavandinog cvijeta kako bi utišali i najrazuzdanije misli, te pripremili za miran san u poklonu 'Sleepy'. 'Best Wishes' poklon ilustracija je božićne bajke mirisom i izgledom.

Kombinira mirise marcipana, stimulirajućeg ulja cimeta sa završnom notom oživljavajućeg konjaka kombiniranih kroz dvije kupke i gel za tuširanje pobrinut će se da darujete blagdansku seansu u kupaonici. Poklon 'Dreamscape' sa svojih 16 kupki, uz pomoć najluksuznijih ulja poput jasmina, bergamota, konjaka i mnogih drugih lansirat će svakoga u vlastitu zemlju gdje je sve moguće, dok se stvarnost šumeći otapa. Kao magično iznenađenje miris već tradicionalnog mošusnog klasika 'Snow Fairy' ove godine osim u kadi, ispod i izvan tuša moći ćete poprskati po tijelu u obliku body spray-a.

Foto: PR
Objavljeno: 03.12.2018. u 10:18
Tagovi: Lush

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p