NOVITETI

Novi tekući ruževi koje želimo!

L'Oreal noviteti
loreal infallible
P
redivni kozmetički noviteti stižu iz L'Oreal Parisa, tekući ruževi odlične postojanosti, paleta rumenila sa svim nijansama koje će vam ikad trebati i nova maskara za najdulje trepavice. 

L'Oreal Infallible Lip Paint tekući je ruž bogatog pigmenta i glatke, postojane tekuće formule. Stvara iznimno gladak osjećaj na usnama u samo jednom lakom potezu, a boja je dugotrajna te se ne razmazuje i ne isušuje usne. Dolazi s aplikatorom koji je jednostavan za uporabu i dostupan je u tri sjajne i tri mat nijanse. Cijena 111 kuna.

loreal infallible
loreal infallible
L'Oreal Infallible Blush Paint praktična je paleta s čak pet harmoničnih nijansi rumenila, a dolazi u dvije različite kombinacije boja, ružičaste i jantarne. Rumenila su intenzivnih i postojanih nijansi, a zbog raznovrsnosti boja mogućnost kombiniranja je neograničena. Ove palete pružaju besprijekoran i odvažan izgled zbog intenzivnih pigmenata koji se ne razmazuju. Cijena 99,90 kuna.

loreal infallible
loreal infallible
L'Oreal False Lash Superstar X Fiber maskara ima čak 20 puta više vlakana i pruža odličan volumen i odvažnu dužinu za najdramatičniji efekt umjetnih trepavica. Maskara ima dvije četkice jednu u obliku korzeta koja pruža ekstreman volumen u trenutku i drugu za push up efekt koja pruža izrazito duge i podignute trepavice. Za još jači efekt, ponoviti nanošenje. Cijena 111 kuna.

loreal infallible
loreal infallible
Foto: PR
Objavljeno: 25.01.2017. u 10:31

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p