NOVITETI

Nova maskara kuće Maybelline NY

Predstavljamo: Volum' Express Rocket

Maybelline New York predstavlja Volum' Express Rocket maskaru, s novom formulom zbog koje će trepavice biti iznimno guste i garantirano bez ijedne grudice. Ono što je revolucionarno i inovativno kod ove nove maskare jest da trenutačno kreira intenzivne i zaglađene trepavice.

U jednom potezu, volumen trepavica se poveća 8 puta, a pri tom nema suvišnih i neurednih grudica. Maskare koje povećavaju volumen trepavica već odavno postoje, ali Volum' Express Rocket je prva maskara koja, zahvaljujući specijalnoj četkici s mikrovlaknima, povećava volumen od korijena do vrha trepavica rekordno brzo.

Supersonična mega četkica ima unutarnju jezgru od čvrstog materijala okruženu pravilno raspoređenim fleksibilnim vlaknima zbog kojih se maskara nanosi ravnomjerno i u gustom sloju na svaku pojedinu trepavicu.

Uz ovu inovativnu četkicu, savršeni volumen trepavica postiže se i zahvaljujući tehnološki naprednoj formuli na bazi gela koji nježno i glatko prianja uz trepavice, za razliku od klasičnih maskara koje sadrže gusti vosak zbog kojeg se trepavice često lijepe i lome. Volum' Express Rocket maskara se nanosi brzo i jednostavno, raspoređujući ravnomjerno boju od korijena do vrha svake pojedine trepavice.

 

 

Objavljeno: 06.02.2013. u 18:24

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p