NOVITETI

Magnetske umjetne trepavice izum su stoljeća!

Svi će ih sigurno znati staviti

umjetne trepavice

Umjetne trepavice vrlo su praktičan dodatak make upu, ali ne znamo ih svi staviti i često nam se dogodi potpuni debakl, od curenja ljepila do lijepljenja trepavice na krivo mjesto. Napokon se netko dosjetio i izumio trepavice koje se stavljaju pomoću magneta i mi ih želimo odmah!

Najgore što vam se može dogoditi kada stavljate umjetne trepavice je da ih krivo pozicionirate i ne možete ih više premjestiti jer se ljepilo osušilo. Svi znamo taj scenarij iz horora! Bilo je pitanje vremena kada će netko izumiti nešto praktičnije i iz brenda One Two Cosmetic dosjetili su se magične moći magneta te napravili najpraktičnije umjetne trepavice do sada.

umjetne trepavice

Ove trepavice su praktične i zato što ih možete više puta koristiti, a funkcioniraju na principu dva komada umjetnih trepavica koje imaju mali magnetić. Jedan komad ide iznad, a drugi ispod pravih trepavica i kada se magneti spoje, umjetne trepavice su pričvršćene. Možda će vam na početku trebati neko vrijeme da svladate tehniku stavljanja, ali je puno jednostavnija od trepavica s ljepilom jer vam dopušta pogreške pa ih možete namještati koliko puta želite. Trepavice će biti u prodaji od idućeg mjeseca na službenim stranicama brenda.

T.K.
Foto: Getty Images i PR
Objavljeno: 11.08.2016. u 10:17

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p