NOVITETI

Kako su naše čitateljice ocijenile Avon Big & False Lash maskaru?

Recenzije Avonove maskare za savršeni dnevni look
maskara
 
Nakon naše recenzije Avon Big & False Lash maskare u koju smo se i sami zaljubili, na redakcijski smo mail zaprimili desetke prijava za recenziju pa je bilo teško odlučiti se za samo nekoliko čitateljica koje će biti u prilici baš poput nas isprobati ovaj sjajan proizvod. Nakon propisnog testiranja, njihove dojmove o ovome proizvodu sada možete pročitati i ovdje. Jesu li ostale oduševljene ovim proizvodom ili ih možda nije uspio osvojiti? Provjerite u nastavku.

majaMoje trepavice su tanke i dugačke. Što se tiče teksture ove maskare jako sam zadovoljna, jer ona nije niti previše rijetka, niti previše gusta, već taman dovoljne gustoće da se lako nanosi na trepavice, a da pritome nisam imala osjećaj težine na očima. Pozitivne strane maskare su to da je četkica jako velika, ali opet dobra i praktična jer omogućava lako nanošenje proizvoda te obuhvaća sve trepavice, maskara ne ostavlja grudice i ne trusi se što je meni najbitnije zato me i osvojila na pravu. Maskara je postojana ne preslikava se na kapke, te se teže skida s vodom, ali uz micelarnu otopinu skine se bez problema. Nakon dva puta nanošenja stvara izvanredan volumen! Pozitivno sam iznenađena s maskarom i ocijenila bih ju ocjenom 5/5.
sunčicaImam duge i srednje guste trepavice. Maskara dolazi u „chubby“ tubici s ljubičastim slovima te sadrži 10 ml proizvoda. Četkica je velika, debela i gusta a tekstura proizvoda nije niti premokra niti presuha. Maskara lijepo razdvaja trepavice te im daje volumen i dužinu. S dva sloja maskare možete dobiti savršene trepavice za dnevni look, a ukoliko želite efekt umjetnih trepavica, trebat ćete nanijeti barem 3 sloja maskare. Maskara se nakon cijelog dana nošenja (više od 9 sati) nije počela trusiti i nije se nigdje razmazala. Također, odlične je pigmentacije, lako se nadograđuje pa možete birati hoćete li normalan ili dramatičniji efekt na trepavicama. Jedina mana je velika četkica koja može biti nepraktična kod cura sa jako kratkim trepavicama. Ocjena: 4/5
nevenaInače imam tanke i sitnije trepavice. Dizajn maskare je lijep, sama četkica je dobro napravljena. Kad sam stavila maskaru na trepavice razlikuje se od drugih maskara. Avon maskara nema grudica, lagano se nanosi na trepavice, ne lijepi trepavice i lagane je teksture. Dala bih ocijenu 5/5 jer je stvarno odlična i nemam zamjerke, od dizajna do postojanosti na trepavicama. Od mojih sitnih i tankih trepavica izvuče lijepi pogled! Sve pohvale!
dubravkaImam nešto rjeđe trepavice koje se bez maskare slabo vide. Dužinu mojih trepavica ocjenjujem kao prosječnu. Ova maskara je odlične teksture jer, za razliku od većine maskara koje sam koristila u zadnje vrijeme, nije presuha. Najbitnije mi je kod maskare da daje izgled i osjećaj gušćih trepavica što ovoj maskari i uspijeva. Pozitivne strane maskare su svakako sama četkica i pakiranje. Naime, sviđa mi se što se zatvara na 'klik' pa se ne može dogoditi da maskara ostane otvorena. Samim time, pretpostavljam da će joj rok trajanja biti produljen. Ocjena: 5.
vedranaImam tanke, dugačke i svjetlije trepavice, smeđe. Meni je maskara bila dosta suha i grudasta kad sam ju otvorila i nanosila na trepavice. Inače sam ljubitelj i na moje trepavice djeluju bolje četkice koje su kao češljići, a ne ovakve glomazne, ali mi je svejedno dobro rasčešljala trepavice tako da sam bila zadovoljna time. Pozitivno me se dojmilo to da je i s gustom četkicom moguće lijepo rasporediti svaku trepavicu, te je boja maskare bila zdovoljavajuća. Zbog suhoće i grudica dala bi ocjenu 2. Ali zbog rasčešljavanja i boje moja je ocjena 5. Međutim, mislim da bi možda promjena dizajna čepa maskare olakšala nanošenje da se ne uprljam drškom četkice, jer mi se čini kratkim zbog velikog čepa i velike guste četkice, kad nanosim maskaru na trepavice u kutu oka. Moja konačna ocjena maskare je 3/5.
 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 26.10.2015. u 13:29
Tagovi: Avon, maskara

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p