NOVITETI

Kako staviti umjetne trepavice?

Steb by step tutorial

Svaka čast kozmetičkim kućama i njihovim novim maskarama koje uvijek obećavaju veće, gušće i dulje trepavice, ali ponekad su umjetne trepavice neizostavne! Smokey eyes s klasičnom, dobrom starom maskarom ne izgleda uvijek dobro kao s umjetnim trepavicama, pogotovo kad se trudite zablistati. Većina žena ipak zazire od njih. „Ma zalijepit ću si kapak s njima!", „Izgledaju umjetno!", „Ne znam treptati s njima!" su među najučestalijim komentarima koje možete čuti i od drugih i od sebe. Možda je vrijeme da napokon naučite!

1. Nanesite primer za sjenilo na cijeli kapak, sve do obrva. On će ukloniti masnoću te će sjenilo i ljepilo bolje prianjati.

2. Nanesite sjenila po želji.

3. Uvijte svoje trepavice i umjetne trepavice. Izmjerite trepavicu za svako oko i skratite ako je potrebno (nemojte pretpostaviti da su vam oči savršeno simetrične!).

4. Nanesite ljepilo na trepavice i pričekajte neko vrijeme da postane gušće. Što je ljepilo gušće, lakše će se zalijepiti, ali morat ćete i brže raditi s njim. Pincetom postavite trepavice na sredinu kapka i pritisnite prema kutevima. Ako se bojite da bi se u kutu mogle odlijepiti, pritisnite ih u kutevima sve dok se ne osuši ljepilo.

5. Povucite liniju tamnim tušem kako bi prikrili tragove ljepila i nanesite maskaru.

B.K.

foto: Dailymakeover

Objavljeno: 04.04.2011. u 17:57
Tagovi: maskara

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p