NOVITETI

Kako da make up traje do dugo u noć?

Ekstremni uvjeti traže poseban make up

Svaka žena barem je jednom doživjela tu situaciju: savršen make up prilikom izlaska iz kuće, a onda prvi pogled u ogledalo u toaletu noćnog kluba- šok i nevjerica! Onaj savršeni smokey izgleda poput looka Taylor Momsen, maskare ima posvuda, ruž je nestao kao da ga nikad nije ni bilo...

Ključ za trajan look krije se u dobrim proizvodima s dugotrajnom formulom. Danas uistinu postoje sjenila koja su postojana 12 sati (Revlon) i kojima možete produljiti postojanost i na dulje pomoću baze (npr. ArtDeco).

Zaboravite na svoju klasičnu maskaru i naoružajte se vodootpornom (npr. Chanel Inimitable), a olovka neka bude iz dugotrajne serije. Tako će dulje ostati uz unutarnji rub kapka (npr. Mark. No Place To Run).

Želite li istaknuti usne nemojte ni pomišljati na klasične kremaste ruževe i sjajila. Lip Stain (Covergirl) je ruž u obliku flomastera s mnogo pigmenata koji se ne brišu lako, a za svaki slučaj možete dodatno premazati usnice olovkom (Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place).

Žene s masnom kožom znaju koliko teško može biti fiksirati puder na licu. Preporučamo da nabave fiksator u spreju (npr. Urban Decay), ali i primer za lice. Primeri za lice mogu napraviti čuda jer zaglađuju površinu lica i ujednačuju teksturu i bolje vežu pigmente uz kožu, pa je i puder trajniji (npr. E.l.f.).

            

Borina Kopčić

foto: InStyle, Polyvore

 

Objavljeno: 31.12.2010. u 17:28
Tagovi: Make up, maskara, ruž

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p