NOVITETI

Jo Malone London napokon dolazi u Hrvatsku!

Divne vijesti za sve beauty obožavatelje

Dugoočekivani brend mirisa za kojim su prvo poludjeli beauty i fashion insideri, a onda i ostatak svijeta, napokon dobiva svoju zagrebačku adresu. Naime, početkom 2019. 'Jo Malone London' napokon će postati dostupan na adresi Ilica 7 te zasigurno postati omiljena lokacija svih obožavatelja mirisa i svijeća. Uz boutique u Ilici, brend će biti dostupan i u zagrebačkom Arena Centru.

Britanski mirisni brend, 'Jo Malone London', poznat je po elegantnim mirisima, luksuznim svijećama, opuštajućim kupkama i proizvodima za njegu tijela. Otkad je lansiran nevjerojatni 'Lime Basil & Mandarin' miris s očaravajućim i potpuno neočekivanim sastojcima, 'Jo Malone London' etablirao se kao must have brend svih obožavatelja parfema.


Sve 'Jo Malone London' mirise karakterizira sofisticirana jednostavnost. Svaki miris dizajniran je kako bi se nosio samostalno, ali i u međusobnoj kombinaciji koja vam daje slobodu da se poigrate te izrazite svoju jedinstvenost. Stvoren u srcu Londona, inspiraciju crpi iz britanske kulture i svakodnevice, stvarajući nevjerojatne priče iza svakog mirisa. Svaki novi parfem stvara se iz vrhunskih sastojaka uz vodstvo najistaknutijih stručnjaka mirisnog svijeta. Svi 'Jo Malone London' parfemi rezultat su iznimne pažnje i promišljenosti te stvaraju ozračje nevjerojatne prisutnosti. Prepoznatljiva 'Jo Malone London' kutija, simbol elegancije i sofisticiranosti, tako je postala željom i opsesijom žena diljem svijeta. 

Foto: PR
Objavljeno: 28.11.2018. u 15:50
Tagovi: beauty

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p