NOVITETI

Isprobajte i vi savršenu maskaru za dnevni look

Prijavite se i osvojite Avon Big & False Lash Volume maskaru
mascara
  
maskari, ultimativnom must have proizvodu koji bi se trebao naći u kozmetičkoj torbici svake žene, pisali smo prošli tjedan. Konkretno, pohvalili smo jedan konkretni proizvod: Avon Big & False Lash Volume maskaru. 
 
No, da ne bi sve ostalo na riječima, za vas smo, u suradnji s brendom Avon, pripremili čak 10 poklon maskara koje biste mogli isprobati baš vi. Podsjetimo, maskaru smo prošli tjedan pohvalili po svim parametrima: dugotrajna je, pigmentirana i, ne zaboravimo, našim je trepavicama dala sjajan volumen. Obzirom da je maskara nešto što treba svakoj od nas, sada i vi možete isprobati ovaj proizvod.
 mascara
 
Zahvaljujući našoj suradnji s planetarno popularnim brendom, i vi možete osvojiti maskaru koja nas je oborila s nogu te napisati kratke odgovore na 5 naših pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na mail recenzije@fashion.hr do 23. rujna u 23.59. Odabrani će biti kontaktirani, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo vas mailom i postaviti vam nekoliko pitanja, a nekoliko najboljih recenzija objavit ćemo i na portalu. U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:

1. Svoju sliku
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti maskaru na recenziju
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona


Čekamo vas!

J.S.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 16.09.2015. u 14:14
Tagovi: Avon, maskara

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p