NOVITETI

Fashion.hr Style Community & Sisley vas daruju

Osvojite Sisley So Intense maskaru

Ako ste dosad bile u neuspješnoj potrazi za maskarom koja će vašim trepavicama pružiti XXL efekt, Sisley So Intense maskara idealni je proizvod za zaštićene, dulje i spektakularno intenzivirane trepavice.

So Intense, maskara za gustoću i jačanje ima revolucionarnu formulu čije jedinstvene prednosti njege kože poboljšavaju dužinu i gustoću trepavica u samo 4 tjedna.

Po prvi puta, Sisley je koristio novi vitamin Peptide, aktivni sastojak sa spektakularnim rezultatima: vitamin Peptide bazira se na kombinaciji tripeptida (peptide se sastoji od tri aminokiseline) i vitamina H ili biotina, priznatog za gubitak kose.

Spomenuta formula stimulira razmnožavanje keranocita u korijenu trepavica da bi vidljivo povećao duljinu i gustoću trepavica i poboljšava sidrište trepavica za vrijeme skidanja šminke. Trepavice su jače i intenzivnije, gušće i drže se sigurnije.

Visoko inovativna četkica So Intense maskare je dizajnirana kao češalj kako bi obuhvatila svaku trepavicu od korijena, istežući trepavice unedogled i uvijajući ih do savršenstva. Raspored igli češlja osigurava optimalnu distribuciju maskare za ultra volumizirajući efekt. Trepavice su obavijene, savršeno odvojene, raskošno izvučene.

Sisley daruje tri sretne čitateljice sa So Intense maskarom. Nagradu možete osvojiti ako točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena sretnih dobitnica objavljujemo u ponedjeljak, 9. prosinca.

 

Dobitnice prošlotjedne Kevin.Murphy nagradne igre su:

Valentina Dananić

Ivana Kranjčec

Karla Dobranić

 

Photo: PR

 


Objavljeno: 02.12.2013. u 16:30
Tagovi: Sisley, maskara

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p