NOVITETI

Fashion.hr Style Community & Sisley vas daruju

Osvojite So Intense maskaru

Nova maskara, So Intense od Sisleya za XXL trepavice koje su bolje zaštićene, duže i spektakularno intenzivirane. So Intense, maskara za gustoću i jačanje ima revolucionarnu formulu čije jedinstvene prednosti njege kože poboljšavaju dužinu i gustoću trepavica u samo 4 tjedna.

Po prvi put, Sisley je koristio novi vitamin Peptide, aktivni sastojak sa spektakularnim rezultatima: vitamin Peptide bazira se na kombinaciji tripeptida (peptide se sastoji od tri aminokiseline) i vitamina H ili biotina, priznatog za gubitak kose, koji se veže za trepavice s dvostrukim djelovanjem:

Stimulira razmnožavanje keranocita u korijenu trepavica da bi vidljivo povećao duljinu i gustoću trepavica.

Poboljšava sidrište trepavica za vrijeme skidanja šminke. Trepavice su jače i intenzivnije, gušće i drže se sigurnije.

Rezultati nakon 4 tjedna:

- Trepavice su duže : +25% dužine

- Trepavice su gušće: +25% dijametra

1) Trepavice su zaštićene

Kako bi pružila trepavicama više vitalnosti, formula je obogaćena hranjivim i zaštitnim aktivnim sastojcima uključujući ricinusovo ulje, koje uljepšava i izglađuje trepavice, i provitamin B5 (D-Panthenol) koji ih čini svilenkastijim i suptilnijim.

2) Volumizirajući aktivni sastojci make up-a, intenzivnija boja. Trepavice su zaštićene i gušće.

Plaštevi polimera (uključujući i acacia gum) tvore mekan i gladak zaštitni film koji obuhvaća svaku trepavicu i povećava nježan i umirujući efekt maskare. Postavljeni polimeri osiguravaju da se boja pigmenata dobro veže za trepavice, i omogućavaju kontrolirano sušenje teksture. Vosak karnaube ( koji obuhvaća trepavice od korijena do vrha) kao i Silica microbeads, maksimizira volumizirajući efekt.

Visoko inovativna četkica So Intense maskare je dizajnirana kao češalj kako bi obuhvatila svaku trepavicu od korijena, istežući trepavice u nedogled i uvijajući ih do savršenstva.

Sisley ovaj tjedan daruje tri sretne čitateljice sa "So Intense" maskarom, ako točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena dobitnica objavljujemo u ponedjeljak 13.svibnja.

 

Dobitnice prošlotjedne nagradne igre su:

Sanja Huić

Petra Potočki

Monika Sulejmanović

 

 

Objavljeno: 06.05.2013. u 13:48
Tagovi: maskara, Sisley

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p