NOVITETI

4 trika s maskarom koje sigurno ne znate

Do savršenog pogleda u nekoliko koraka
masacara 
Možemo imati različite vizije lijepog make upa, no složit ćemo se oko jednoga: maskara je neizostavni dio svakog make upa. Ipak, za kvalitetnu aplikaciju maskare nije dovoljno samo nanijeti je na trepavice. Donosimo vam pet trikova s maskarom za koje sigurno niste čuli dosad.

Ne morate koristiti priloženu četkicu
Kupili ste skupu maskaru, no nikako se ne možete snaći s priloženom četkicom? Prevelika je ili premala za vaše oči, uvijek njome umrljate kapak oko trepavica ili vam jednostavno ne daje željeni efekt? Nikako nemojte bacati maskaru s čijom četkicom niste zadovoljni. U svojoj kozmetičkoj torbici čuvajte četkicu s kojom ste zadovoljni, pa čak i ako vam trenutačno ne koristi za šminkanje trepavica, uvijek njome možete počešljati obrve.

Stvorite efekt gustih trepavica
Mnoge žene nanose maskaru samo na vrhove trepavica, a maskara bi se za intenzivni pogled trebala nanositi od korijena trepavica prema vrhovima.
 
mascara
Koristite maskaru dijagonalno
Jeste li ikada pomislili da možda radite pogrešan potez četkicom maskare? Umjesto da maskaru nanosite u vertikalnom smjeru gore - dolje, pokušajte je nanositi dijagonalno. Ovo će vam vizualno produljiti oko, dok ga vertikalna aplikacija vizualno čini okruglim.

Pomiješajte više maskara
Jedna maskara vam je savršena za gornje trepavice, a za donje vam uopće ne odgovara? Danas je dostupna šarolika ponuda maskara koje u sebi imaju dvije četkice - jedna je obična, a druga generalno manjih dimenzija. Na ovaj način ne kompromitirate formulu maskare koja vam odgovara, a dobivate dva potpuno različita efekta na trepavicama.

J. S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 06.05.2015. u 16:26

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p