BEAUTY

Parfemi koje obožavamo ove zime

Mirisi koji će ostaviti trag

Dolaskom nižih temperatura naša kozmetička torbica doživljava sitne preinake kada su u pitanju kreme, make up proizvodi ili proizvodi za njegu tijela, ali osim toga, ljetne i prozračne parfeme također je potrebno zamijeniti nešto jačim i intenzivnijim varijantama.

Pronaći odgovarajući jesenski parfem nije jednostavan zadatak, posebice ako niste ljubitelji jakih parfema, ali i za to postoji rješenje. Na tržištu postoji pregršt parfema koji su upravo sinergija nježnosti i grubosti, odnosno blagih i jakih mirisa. Svatko od nas ima određene favorite i na temelju onoga što volite, iskusni prodavač može vas savjetovati te ukazati na miris koji će vam se vrlo vjerojatno svidjeti. Sam miris kojeg nosimo puno govori o našem karakteru i osobnosti, ali dobar parfem može i podignuti naše samopouzdanje i učiniti nas samouvjerenijim.

Poznato je da parfemi utječu na raspoloženje, pa vam samo nekoliko kapi omiljenog parfema može popraviti i uljepšati dan, stoga ne oklijevajte nego požurite u parfumeriju i obogatite svoju kolekciju s nekim novim mirisom. Bez obzira na skupinu mirisa koju preferirate, mi vam u nastavku donosimo veličanstvenu petorku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Foto: Unsplash
Objavljeno: 10.11.2018. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p