BEAUTY

Muškarci obožavaju parfeme, a mi znamo kako odabrati najbolje

Savjeti zbog kojih odabir novog parfema nikada nije bio lakši!

Muškarci za razliku od žena nemaju mali milijun mirisnih bočica u svojem kozmetičkom ormariću, ali zato one koji imaju dolaze u vrlo upečatljivim i neodoljivim mirisnim notama. Miris je jedan od čovjekovih najmoćnijih osjetila, pa sukladno tome parfem uvelike utječe na samopouzdanje i raspoloženje te je korištenje istog veliki plus cjelokupnom dojmu i stilu. Muškarci parfeme najčešće koriste kao oružje za zavođenje, predstavljanje osobnosti ili kao modni dodatak koji s vremenom postane njihov zaštitni znak, pa je zato važno znati kako odabrati onaj najbolji!

Parfem puno govori o muškarcu koji ga koristi, pa kao takav razotkriva njegov karakter i stil odijevanja. Egzotični začini, citrus ili cvjetne note idealne su za dnevne varijante kada je potreban svjež i lagan miris, dok za one večernje prilike možete eksperimentirati s klasičnijim ili jakim i zagasitim tonovima. Nadalje, sportski tipovi muškaraca preferirat će svježije parfeme i note citrusa, dok su za urbanije muškarce idealni izbor slatkasti parfemi. Također mlađim muškarcima više će odgovarati parfem slatkastog mirisa, dok zrelijim muškarcima pristaje klasičniji parfem koji će godinama pružiti poseban šarm.

Također hladniji dani su idealno vrijeme za jake mirise, a ako ste u potrazi za božićnim poklonom ili neobaveznim znakom pažnje za svog muškarca, predlažemo onaj čuvene kuće YSL koja je izbacila novi muški parfem jednostavnog imena Y. Ovaj parfem karakterizira aktivnog, kreativnog i umješnog muškarca, ali Y nije samo priča o muškarcu, ono je utjelovljenje svih njegovih vrijednosti. Kreativan i uspješan muškarac bio je nit vodilja kod stvaranja ovog mirisa, i lajt motiv koji se proteže u cijelom mirisu je upravo njegova upornost i strast za pronalaskom pravog puta marljivim i požrtvovnim radom te suradnjom i učenjem koji su jedini put ka samoostvarenju.

Mirisni nektar predstavlja upečatljivu osobnost, gornje note mirisa su svježe i jake, ali istovremeno jake i senzualne. Zanimljivo i jedinstveno ime, Y, predstavlja naravno Yves Saint Laurent, ali simbolizira inovativnost i mladost. Ime je posveta osnivaču brenda koji je bio poznat po svojoj odvažnosti, neustrašivoj i odvažnoj viziji te inovativnom načinu razmišljanja. Kroz ovo ime i parfem, govori se o njegovoj bezvremenskoj kreativnoj viziji i modernom duhu. Ne oslanja se na tradiciju, ali joj iskazuje poštovanje prožeto simbolima te utjelovljuje novu viziju YSL muškarca koji prihvaća različitosti i promiče kreativnost.Y pripada mirisnoj obitelji fougere te kao kombinacija svježih, drvenastih i toplih, balzamičnih nota, interpretira tradicionalnog fougerea. Baza mirisa krije elegantnu snagu mekih balzamičnih nota jele, akorda sivog ambera i tamjana, a one su rafinirane, privlačne i chic baš poput savršeno skrojenog odjela.

Foto: Unsplash
Objavljeno: 10.12.2018. u 13:44

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p