MAKE UP

Vintage maskara ponovno je u modi

Maskara u kremastom obliku
vintage maskara
O
duvijek nas je privlačila šminka iz nekog prošlog doba jer je bila potpuno različita od ove s kojom se šminkamo danas, a zapravo je funkcionirala na istom principu. Brend  Bésame Cosmetics lansirao je maskaru u kremastom obliku koju želimo isprobati!

U kasnim 1800-im i ranim 1900-im, kemičar Eugene Rimmel i T. L. Williams, osobe koje će kasnije osnovati brendove Rimmel i Maybelline, razvili su kremastu formulu od nafte i ugljena koja se na trepavice nanosila četkicom i zapravo je bila preteča današnje maskare. Mokra četkica trljala bi se u kremastu formulu i nanosila na trepavice.

vintage maskara
Bésame Cosmetics brend je koji ima make up inspiriran šminkom iz prošlosti pa su nedavno lansirali i vintage maskaru. Cake Mascara može se kupiti u Sephori po cijeni od 25$ i već je rasprodana jer su sve beauty ljubiteljice željele isprobati način na koji su se šminkale njihove prabake. Ova maskara osim što je higijenskija od obične ima brojne prednosti jer se može koristiti i kao eyeliner, ali i kao sjenilo za obrve. Nad je u potpunosti zaintrigirala i baš bi je željeli isprobati!  

vintage maskara
T.K.
Foto: Getty Images i PR
Objavljeno: 14.09.2016. u 12:06

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p