MAKE UP

Trend ili trash: našminkane uši?

Šminka kao modni dodatak

šminkanje uši

Još 2014. godine na Tjednu mode u Parizu dizajner Anthony Vaccarello pokazao je make up na ušima. On je svojim modelima ušnu resicu obojio u crnu boju i tako od šminke stvorio nakit, ali može li taj trend sići s modnih pista? 

Na modnoj reviji Louis Vuittona za proljeće 2016. modeli su imali zlatne i srebrne crtarije na ušima i to je izgledalo jako zanimljivo, a sada su se na društvenim mrežama počela pojavljivati još našminkanih ušiju koja su nas oduševila svojom efektnošću, a opet su napravljena na tako jednostavan način. Moramo priznati kako nam se ovakvo oslikavanje ušiju definitivno više sviđa od konturiranja ušiju koje je radila Kylie Jenner. 

šminkanje uši
 
šminkanje uši 
U ove vruće ljetne dane kada nam se make up doslovno topi s lica, ne čini nam se loša ideja da umjesto kapaka i usana ukrasimo naše uši. Iako možete koristiti sve boje, nama se za ljeto najviše sviđaju srebrna i zlatna i sve što vam treba je kvalitetna tekuća boja, kist i malo mašte. Zašto ovog ljeta ne napraviti svoj modni dodatak i rasteretiti lice suvišnog make upa?

šminkanje uši
 
T.K.
Foto: Pinterest i Instagram
Objavljeno: 04.07.2016. u 16:31

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p