MAKE UP

Top proizvod mjeseca - maskara za najdulje trepavice

Trepavice su ukras svakog lica

maybelline
V
olite duge, odvažne i dramatične trepavice? I mi ih volimo, ali teško nam ih je postići jer različite maskare pružaju različite lookove, a nikako da zadovolje sve naše prohtjeve. Mi smo se bacili u potragu za savršenom maskarom!

Možemo reći kako je dobra maskara zaista ključna za svaki make up look i ako je nema, make up je nepotpun, a oči ne dolaze do izražaja. Maskara koja čini naše trepavice istovremeno dugima, gustima i ne sljepljuje ih vjerojatno je jedan od najtraženijih kozmetičkih proizvoda. Takav efekt kakav pružaju umjetne trepavice teško se postiže običnim maskarama. No, što ako zaista postoji maskara koja daje efekt umjetnih trepavica? U moru maskara koje možemo pronaći na tržištu zaista je teško odabrati onu pravu, ali mi smo tu da vam pomognemo.

Maskaru mjeseca koja ima specijalno dizajniranu četkicu koja omogućuje podignute i dramatične trepavice pronašli smo u BIPA prodavaonicama. Maybelline New York Lash sensational luscious maskara ima sve karakteristike da postane vaša nova omiljena maskara! Vrhunska tehnologija četkice te inovativna formula iz Maybellinea New York omogućuju vam da postignete izgled kakav poželite. 

Maybelline New York Lash sensational luscious maskara daje efekt raširenih, raskošnih i voluminoznih trepavica. Stvara gušće, mekše trepavice zahvaljujući formuli obogaćenoj uljima. Posebna četkica s dozerom daje efekt lepeze i omogućuje da nanesete maskaru na trepavice od samog korijena do vrha i tako dođete do gustih i dugih trepavica. Četkica sadrži čak deset slojeva dlačica koji dopiru do svih trepavica pa čak i onih najmanjih u kutevima oka i daju poseban efekt raširene i guste lepeze.

Maybelline New York Lash sensational luscious maskaru možete kupiti na odličnoj akciji za 47,90 kuna u svim BIPA prodavaonicama do kraja studenog.

maybelline maskara

Foto: PR
Objavljeno: 01.11.2016. u 10:07

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p