MAKE UP

Top proizvod mjeseca - maskara za guste trepavice

Najbolja maskara koja daje duge i guste trepavice

 
Kada bi pitali bez kojeg kozmetičkog proizvoda ne mogu, većina žena bi odgovorila - bez maskare. Zaista je teško zamisliti kozmetičku torbicu bez maskare jer ona je komad kozmetike za kojim bismo najviše žalile kada bismo nenašminkane napustile kuću.
 
Također maskara je jedan od najčešćih proizvoda koje žene navode ako ih netko pita što bi ponijele na pusti otok i potpuno se slažemo s njima. Možemo reći kako je dobra maskara zaista ključna za svaki make up look i ako je nema make up je nepotpun.  
 
Sve one dame koje mogu zaboraviti sav ostali make up, ali se maskare beskompromisno ne odriču, sigurno su barem jednom imale problema s pronalaskom idealne maskare. Zaista je teško pronaći idealnu četkicu i teksturu maskare za svoje trepavice. Bile one ravne, bez volumena, rijetke ili jednostavno slabašne i sklone ispadanju, žene najčešće nisu zadovoljne s barem jednom osobinom svojih trepavica. Kako pronaći idealnu maskaru za sve svoje potrebe?
 
U moru maskara koje možemo pronaći na tržištu zaista je teško odabrati onu savršenu za sve naše potrebe, ali mi smo tu da vam pomognemo. Maskaru mjeseca koja će vam produžiti trepavice i dati im volumen, a neće se trusiti ni razmazivati pronašli smo u BIPA prodavaonicama. Maybelline New York Colossal Go Extreme Leather black i Maybelline New York Colossal 100% black, najprodavanije su maskare iz Colossal linije i imaju sve karakteristike da postanu vaše nove omiljene maskare.

Dobra maskara osim dobre formule mora imati i dobru četkicu, najbolje četkice koje daju najveći volumen su one guste s dugim dlačicama jer najbolje razdvajaju i produžuju trepavice. Maskara mora biti intenzivno crna kako bi trepavicama dala odgovarajuću boju. Dobra maskara ne bi smjela raditi grudice ili se razmazivati pa ako pronađete maskaru koja zadovoljava ove visoke kriterije znat ćete da ste pronašli svoju sveti gral maskaru.
 
 
Maybelline New York Colossal Go Extreme Leather black
Maskara za ekstreman volumen i intenzivno crne trepavice. Dvostruko zakrivljena drška omogućava dvostruki nanos maskare na četkicu. Formula sadrži intenzivne crne pigmente i 20 puta više kolagena*. (*U odnosu na formulu Colossal klasik.) Rezultat su odvažne, intenzivno crne, zavodljive trepavice. Do 16 puta veći volumen, bez grudica.
 
Maybelline New York Colossal 100% black  
Maskara s intenzivnim crnim pigmentima za raskošan volumen, bez grudica. Zahvaljujući formuli s kolagenom i mega četkici, svaka pojedina trepavica je naglašena. Intenzivni crni pigmenti stvaraju dramatičan, zavodljiv pogled. 
 
Odaberite iz bogatog Maybelline New York Colossal asortimana koji sadrži čak 9 maskara. Možete pronaći od onih za volumen, do vodootpornih i onih za dužinu trepavica. Maybelline New York Colossal maskare potražite u ožujku u BIPA prodavaonicama na sniženju od čak 30%.

 
Za najbolji rezultat
Nanosite maskaru od korijena do vrhova trepavica sve dok ne postignete željeni volumen. Između dva nanošenja, maskara na trepavicama se ne smije osušiti.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 03.03.2016. u 15:52

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p