MAKE UP

Suradnja Victoria's Secreta i Max Factora rezultirala Epic maskarom

Max Factor False Lash Effect Epic

victorias secret max factor
O
dlična suradnja modnog brenda Victoria's Secret i kozmetičkog Max Factor rezultirala je maskarom kakvu do sada još nismo vidjeli. Nova maskara izgleda nam potpuno svemirski i želimo je isprobati ove jeseni!

Svake godine news feedove društvenih mreža na jednu večer preuzme Victoria's Secret Show sa svojim anđelicama, a ovoga puta one će imati najdulje trepavice! I to zbog toga što su u suradnji s kozmetičkim brendom Max Factor lansirali novu maskaru Max Factor False Lash Effect Epic koja je proglašena službenom maskarom Victoria's Secret večeri koja će se održati u Parizu.

victorias secret max factor
Cijeli make up look za tu večer za sada je tajna, ali znamo kako će anđelicama trepavice biti volumiozne i duge i u fokusu jer Max Factor to jamči uz korištenje Epic maskare. Kozmetički brend je za svoju ambasadoricu uzeo anđelicu Stellu Maxwell kako bi cijela suradnja bila zaokružena. Četkica maskare djeluje zaista neobično. Sa svake strane četkica ima dvije linije na kojima su gumene dlačice, a na vrhu se nalazi kuglica s dlačicama. Iz Max Factora kažu kako se s ovom četkicom može doći do svake trepavice pa i onih u samim kutovima oka. U hrvatskim drogerijama ova maskara dostupna je od 1. studenog po cijeni od 109,90 kuna.

victorias secret max factor

T.K.
Foto: PR

Objavljeno: 26.10.2016. u 13:10

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p