MAKE UP

Proizvod mjeseca: maskara za najdulje trepavice

Efekt umjetnih trepavica na tvojim očima
maybelline the falsies push up drama 
Maskara je jedan od najvažnijih proizvoda svake ženske kozmetičke torbice. Njome naglašavamo oči, produljujemo trepavice i dajemo im volumen, a najveći problem je pronaći idealnu maskaru baš za vaše trepavice.
 
Efekt umjetnih trepavica teško se postiže običnim maskarama i ako zaista želimo duge i guste trepavice na kraju uvijek posežemo za ljepilom i nanosimo umjetne trepavice. No, što ako zaista postoji maskara koja daje efekt umjetnih trepavica? U moru maskara koje možemo pronaći na tržištu zaista je teško odabrati onu pravu, ali mi smo tu da vam pomognemo.
 
maybelline the falsies push up drama 
Maskaru mjeseca koja ima specijalno dizajniranu četkicu koja omogućuje podignute i dramatične trepavice pronašli smo u BIPA prodavaonicama. Maybelline New York The falsies Push up drama ima sve karakteristike da postane vaša nova omiljena maskara koja stvara efekt umjetnih trepavica.

Maybelline New York The falsies Push up drama ima posebnu novu kremastu formulu koja daje instantan volumen koji ostaje istog intenziteta satima. Za najbolji rezultat nanesite maskaru od korijena do vrhova trepavica dok ne postignete željeni volumen. Između dva nanošenja, maskara na trepavicama ne smije se osušiti.
 
Maybelline New York The falsies Push up drama maskaru možete kupiti na odličnoj akciji za 48,90 kuna u svim BIPA prodavaonicama do kraja kolovoza.

maybelline the falsies push up drama 
Foto: PR
Objavljeno: 01.08.2016. u 09:05

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p