MAKE UP

Proizvod mjeseca: maskara uz koju vam ne trebaju umjetne trepavice!

Efekt umjetnih trepavica na tvojim očima

 
Potraga za savršenom maskarom ponekad nam se čini kao potraga za Svetim gralom. Zaista je teško zamisliti žensku kozmetičku torbicu bez maskare, a maskara koja čini čuda trepavicama vjerojatno je najtraženiji kozmetički proizvod. 

Efekt umjetnih trepavica teško se postiže običnim maskarama i ako zaista želimo duge i guste trepavice na kraju uvijek posežemo za ljepilom i nanosimo umjetne trepavice. No, što ako zaista postoji maskara koja daje efekt umjetnih trepavica? U moru maskara koje možemo pronaći na tržištu zaista je teško odabrati onu pravu, ali mi smo tu da vam pomognemo.

 
Maskaru mjeseca koja ima specijalno dizajniranu četkicu koja omogućuje podignute i dramatične trepavice pronašli smo u BIPA prodavaonicama. Maybelline New York The falsies Push up drama ima sve karakteristike da postane vaša nova omiljena maskara koja stvara efekt umjetnih trepavica. 
 
Maybelline New York The falsies Push up drama ima posebnu novu kremastu formulu koja daje instantan volumen koji ostaje istog intenziteta satima. Za najbolji rezultat nanesite maskaru od korijena do vrhova trepavica dok ne postignete željeni volumen. Između dva nanošenja, maskara na trepavicama ne smije se osušiti.
 
Foto: PR
Objavljeno: 02.05.2016. u 08:51

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p