MAKE UP

Naše čitateljice isprobale su Rimmel Volume Shake maskaru

Recenzija nove inovativne maskare

Rimmel Volume shake maskara
R
immel Volume Shake maskara prvi je na tržištu shaker sistem unutar same maskare i upravo zbog te posebnosti donosi dugu trajnost proizvoda te naglašene i duge trepavice. A ovu inovativnu maskaru isprobale su i naše čitateljice!

Rimmel Volume Shake inovativna je maskara s prvim shaker sistemom na tržištu. Takav sustav služi kako bi osvježavao formulu i kako bi sprječavao njeno isušivanje i dovoljno je protresti maskaru za svježinu. Jamči glatke i uvijene trepavice bez grudica i bogat volumen u samo jednom potezu. Četkica definira volumen dajući bogatu lepezu naglašenih trepavica koje su maksimalno razdvojene, a dopire i do kuteva očiju. Kako se koristi? Protresite maskaru vertikalno tri do pet puta kada je to potrebno. Maskara će se odmah osvježiti kako bi volumen u potpunosti bio bez grudica. A u sve njene prednosti uvjerile su se i naše čitateljice koje su je recenzirale i s nama podijelile svoje dojmove.

"Ambalaža mi je jako zanimljiva, pomalo je glomazna na prvi pogled, također vrlo teška. Kvalitetna je i čvrsta te ugodna za držanje u ruci. Četkica je za mene idealna, deblja, nije gumena, savršene veličine, ni pretanka ni prevelika. Omogućava ravnomjerno i jednostavno nanošenje proizvoda na trepavice, lijepo razdvaja i uvija trepavice. Shake sistem ove maskare mi se jako sviđa jer na četkici već kod prvog nanošenja, a i svakim sljedećim ostaje savršena količina proizvoda te nema lijepljenja, grudica ni razmazivanja maskare oko očiju. Već nakon prvog korištenja trepavice su jako lijepo naglašene, razdvojene i definirane. Za veći volumen je potrebno nanijeti još jedan sloj maskare te trepavice postaju deblje i naglašenije, super mi je što se nakon drugog sloja maskara ne taloži na trepavicama, niti nastaju grudice. Glavna prednost ove maskare je što ne opterećuje trepavice te što je uopće ne osjećam na trepavicama, inače imam problem s razmazivanjem i trusenjem maskara, ali s ovom nemam te probleme te daje odlično uvijanje i definiciju trepavica za svaki dan. Definitivno bih preporučila ovu maskaru svojim prijateljicama i nastavit ću je koristiti i dalje."„Maskara ima jako zanimljiv i elegantan dizajin. Lijepo liježe u ruku, zanimljiva je kuglica koja se čuje pri protresanju maskare. Oblik četkice je idealan za moje kratke i rijetke trepavice. Shake sistem je nešto novo i zanimljivo na našem tržištu. Meni daje osjećaj da maskara zbilja nešto radi što kasnije nanošenjem i opravdava. Nakon samo prvog nanošenja trepavice izgledaju crnje, punije i duže. Ako želim dramatičniji look, maskaru nanesem 2-3 puta u sloju. Ne lijepi trepavice i lako se nanosi. Prednost Rimmel Volume Shake naspram drugih maskara je njena inovativnost, prihvatljiva cijena koja daje kvalitetan proizvod. Lako se skida i ne ostavlja look pande na očima. Već je jesam preporučila prijateljicama jer sam se morala pohvaliti ovim novim i kvalitetnim proizvodom koji su one s oduševljenjem prihvatile. Sigurno je hoću nastaviti koristiti jer kao što sam već napisala prihvatljiva mi je cijena, kvaliteta i rezultat koji proizvod daje.


„Dakle, kada sam prvi put uzela maskaru u ruke primjetila sam da je dosta teža u odnosu na druge maskare koje sam ranije koristila. Izgledom me podsjeća na "shaker za koktele" i kada se protrese proizvodi takav zvuk. Upravo taj shake sistem je ono sto ju čini drugačijom i to mi se jako svidjelo. Nakon nanošenja maskare trepavice su izgledale dosta dulje te nisu bile slijepljene jedna uz drugu. Prednosti ove maskare su što se njena konzistencija nakon korištenja ne mijenja dakle ostaje u tekućem stanju kao kada se tek otvori. Rado bih ju preporučila svojim prijteljicama i svakako ću ju ubuduće koristiti.“


„Kada sam prvi put uzela Rimmel Volume Shake maskaru u ruke bilo je onak 'Ajmee wow kako je ogromna i teškaaa, do sad takvu maskaru nisam nigdje vidjela, stvarno je odlična i imam samo riječi hvale. Dizajn i izgled maskare je pozitivno neobičan i uživam u onom treskanju nje prije nanonšenja na trepavice. Ja sam jednostavno očarana maskarom. Mogu vam reći da sam inače jako jako zahtjevna i izbirljiva što se tiče maskara, ali ova maskara je barem kod mene pokupile sve pluseve i pozitivne komentare. Tekstura joj je odlična tako da mi produži trepavice, ne zalijepi ih i ne zgruda se na vrhu trepavice kao većina maskara, daje volumen, nije teška na očima i postojana je cijeli dan. Prednosti su to što daje volumen trepavicama, ima lijepu teksturu i prozračna je (nije gusta da mi se nanošenjem na trepavice one polijepe jedna za drugu) te je postojana cijeli dan. Pod obavezno sam maskaru preporučila svojim prijateljicama. Naravno da ću maskaru nastaviti koristiti jer je do sada ovo najbolja maskara koju sam ikad imala i veliko vam hvala što ste mi pružili priliku i poslali mi je jer sam jako zahtjevna što se toga tiče pa sad znam što ubuduće koristim."


„Prvi dojam bio je savršen jer me iznenadio shake sistem. Mislim da je izgled maskare jako dobar, dizajn je pomno osmišljen. Mojim trepavicama udahnut je novi život nakon nanošenja maskare, vrlo je jednostavna za korištenje i nakon nanošenja nisam osjetila nelagodu već je težina mojih trepavica ostala gotovo jednaka nakon nanošenja maskare. Glavna prednost maskare je shake sistem koji je izdvaja od konkurencije. Vidjet ću kako će funkcionirati sistem nakon dužeg korištenja maskare, ukoliko će sve funkcionirati kao i sada smatram da je shake sistem odlična inovacija. Ukoliko se do kraja životnog vijeka maskare moji dojmovi ne promijene nastavit ću koristiti maskaru i preporučit ću je prijateljicama. Bilo mi je zadovoljstvo isprobati ovu inovativnu maskaru.“

 


„Kada sam prvi put ugledala Rimmel volume shake maskaru jako mi se dopao dizajn, djelovala je otmjeno. Kada sam je uzela u ruku osjetila sam kao da je teža od drugih maskara, i na dodir ambalaža kao da je od finijeg skupljeg materijala. Prvi dojam je kao da gledam i držim u ruci neku skupu i kvalitetnu maskaru, što mi je izazvalo reakciju sreće i oduševljenje. To mogu reći za shake sistem. Protresem je 3-4 puta i na četkici ostane taman maskare (ni premalo ni previše). Moram također pohvaliti i četkicu maskare koja je izvrsna na moj tip trepavica (imam prilično duge trepavice tako da mi je odlično što je četkica s malo više volumena) tako da maskaru nanesem u par poteza. Trepavice su imale lijep oblik i boju, ne stvaraju se grudice od maskare prilikom nanošenja, a četkica trepavice rasporedi kao u lepezu. Također moram reći kako se lako nanosi... Lako se može i skinuti, a postojana je tokom cijelog dana (po ovakvim vrućinama), ali na žalost nisam dobila onaj vau efek volumena trepavica (što ne znači da nema volumena.) Osim lijepog dizajna, shake sistem je definitivno prednost jer skine višak maskare s četkice i jako se lijepo nanosi na trepavice i lako skida. Preporučila bih je, tj. već je jesam preporučila i dvije moje prijateljice su kupile Rimmel Volume Shake maskaru, te su zadovoljne s njom. Ne vidim razlog zašto bi je prestala koristiti. Iako nisam postigla onaj vau efekt za volumen, i dalje moram reći da je lijepa, lako nanosiva, lako skidiva i izgleda lijepo te je postojana cijeli dan.“„Maskara me osvojila na prvu svojim zanimljivim i inovativnim dizajnom i elegantnom ambalažom, primjetila sam da je dosta teža od ostalih maskara... Jako mi se svidio ovaj novi shake sistem jer omogućava da maskara puno dulje traje i da konačno više nema grudica na mojim trepavicama što mi se kod ostalih maskara dogodi već nakon nekoliko korištenja. Inače preferiram gumene četkice maskara, ali ova sintetička četkica mi savršeno odgovara, jer je idealne veličine i omogućava ravnomjerno nanošenje. Imam svijetle i rijetke trepavice zato sam uvijek u potrazi za maskarom koja će im dati puno volumena, što je Rimmel Volume Shake maskara ispunila. Nakon nanošenja u dva sloja, moje trepavice su volumenizirane, duge, crne i predivne, skoro kao da imam umjetne, a da pritom ne izgledaju sljepljeno. Pigmentiranost je odlična, a daje i lagani efekt uvijanja. Čak sam isprobala nanijeti i treći sloj, ali niti tada moje trepavice nisu bile sljepljene, niti su se stvorile grudice, samo sam dobila još više volumena, to mi se nije dogodilo niti s jednom maskarom dosad. Maskara ja jako postojana, ne trusi se, ne ostavlja preslikava se na područje ispod očiju, a opet se skida s lakoćom. Pošto nosim kontaktne leće i imam osjetljive oči, bitno je napometnuti da maskara ne iritira moje osjetljive oči. Definitivno ću preporučiti ovu maskaru svojim prijateljicama jer je ovo jedna od boljih maskara koju sam imala prilike isprobati zadnje vrijeme i namjeravam ju ponovno kupiti.“
„Maskara mi puno teža nego ostale maskare koje sam do tada koristila. Zanimljiv dizajn i oblik maskare odmah su me privukli da je protresem. Prvi shake ove maskare je inovativan i zvučan što je zanimljivo jer podsjeća na miješanje. Maskara lagano klizi po trepavicama te ima daje volumen i duljinu. Maskara je ostala na trepavicama tijekom cijelog dana, ne trusi se niti ostavlja mrlje ispod kapaka, te se lako uklanja micelarnom otopinom. Svakako bi preporučila ovu maskaru prijateljicama jer je inovativna tj. omogućuje da traje dulje i ne stvara grudice. I dalje ću nastaviti koristiti maskaru jer mi odgovara klasična četkica koja može zahvati najmanje trepavice, boja je intenzivna, postojana, a shaker sustav omogućuje da je koristim kroz duže razdoblje."

Foto: PR, Privatno

Objavljeno: 05.07.2017. u 14:08

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p