MAKE UP

Najčešća beauty pitanja koja smo guglali u 2018!

Sigurno ste i vi tražili odgovore na ova pitanja!

Internet je svojim razvojem donio u naše živote velike promjene kojima se još uvijek pokušavamo prilagoditi. Danas je odgovore na brojna pitanja koja si tijekom dana postavljamo vrlo lako pronaći te uglavnom ih postavljamo omiljenom pretraživaču - Googleu. Tijekom godine ovom velikom znalcu postavljali smo brojna pitanja koja nisu zaobišla ni beauty svijet, a ona najčešće postavljena saznajte u nastavku!

Kada biste ovog trenutka pogledali svoj 'history' na Google pretraživaču i proučili sve pojmove koji su vas zanimali u 2018. godini sigurno bi popis bio poprilično dugačak. Danas nam se svijet u kojem ne postoje odgovori na svako naše pitanje čini totalno nestvaran! Razvojem te mogućnosti da u bilo kojem trenutku možemo dobiti brze i (uglavnom) točne odgovore na sva naša pitanja, pretvorila nas je u kolektivne 'Željke Znatiželjke', pa su se tako pronašla i brojna beauty pitanja koja ste i vi sigurno u nekom trenutku postavili.

Tako su se na Googleovom popisu pronašla razna pitanja, od onih kako koristiti korektor, pa sve do pitanja vezanih uz stavljanje tuša te kreiranje zavodljivog 'cat eye' efekta. I sami priznajemo kako smo ta pitanja redovito postavljali, pogotovo jer je tehniku pravilnog stavljanja tuša teško svladati. No, beauty pitanje koje je najviše okupiralo pažnju je 'kako staviti umjetne trepavice na magnet?'. Pojava trepavica na magnete odjeknula je u beauty svijetu jer smo jedva dočekali zamijeniti nespretna lijepila nečim praktičnijim, a sudeći po rezultatima tražilice, u tim željama nismo bili sami! Umjetne trepavice na magnetiće su potpuno bezopasne (iako na prvu baš tako i ne zvuče) te ih možete staviti u jednom potezu, kao i koristiti više puta. Očito smo ovaj praktični put do zavodljivog pogleda objeručke prihvatili u ovoj godini koja je sve bliže svome kraju!

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 19.12.2018. u 13:24
Tagovi: trepavice

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p