MAKE UP

Metalik srebrna najupečatljiviji je make up trend ove zime

Odličan uvod u nadolazeće hladne dane

Moda i ljepota zajedno definiraju svijet stila koji nas okružuje pa tako trendovi s odjevnih komada često postanu središte beauty trendova. Kako su metalik komadi podigli naše odjevne kombinacije na neku novu, futurističku razinu, vrijeme je da to isto učinimo i s našim make upom.

Ove sezone make up pravila su potpuno izmijenjena, pa je tako dugo vremena omiljen nude look zamijenjen upečatljivim nijansama make upa, pogotovo na kapcima i usnama. Ove sezone se može pronaći za svakoga ponešto pa zašto ne isprobati odvažniji make up look i tako izmijeniti svoju ustajalu i složit ćete se, pomalo dosadnu make up rutinu. Metalni srebni tonovi koji su ekstremno pigmentirani na usnama i kapcima pomiču vlastite granice kada je riječ o make upu, stvarajući željeni wow efekt.

@sonya_miro

 Metalni srebrni make up na kapcima pristaje uz sve boje očiju, od tamnosmeđih do svijetloplavih, a potpuni ledeni dojam možete postići u kombinacijom s bijelim tušem ili bobičastim tonovima čije oživljavanje iz 90-ih podupiru zvijezde poput glumice Chloe Grace Moretz. Ovakvo sjenilo voli matirano lice, dakle puderi koji prikrivaju sjaj bit će pun pogodak. Kako su ove sezone u fokusu hladni tonovi, metalik srebrne nijanse se ne zadržavaju samo na našim kapcima već ih volimo vidjeti i na usnama. Ekstremno pigmentirani tekući ruževi stvaraju dojam kao da je nanesen sloj tekućeg metala pa make up na ostatku lica treba ostati suzdržan. Ako ovaj make up planirate nositi kao dnevnu varijantu, nanesite ga blago jer su ove nijanse poprilično intenzivne, ali si zato pružite oduška za kreiranje večernjeg make upa i upustite se u ovu glamuroznu avanturu.

@laurenbos_makeup

@realmarcoscosta

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.11.2018. u 12:20

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p