MAKE UP

Make up s kojim ćete postići izgled 'bez šminke'

Uz jedan make up proizvod do savršenog izgleda!

Svjesni smo kako se trendovi redovito mijenjaju i to ponekad tolikom brzinom da nam je teško sve izmjene popratiti. Sigurno ste primijetili kako su gotovo svi trendovi naklonjeni povratku prirodi, a tome nije odoljela ni beauty scena. Svjež i prirodan izgled lica ove godine je imperativ, a možete ga postići koristeći samo jedan proizvod!

Šminkanje je omiljena aktivnost mnogih, a izbor make up lookova koje možete napraviti je svakim danom sve veći. Nakon poprilično dugačkog perioda konturiranja lica sa svim mogućim nijansama i tonovima što nam oduzima puno vremena za njegovo kreiranje, na scenu se vratio prirodni izgled lica. Izgled 'šminka bez šminke' može se postići na jednostavan način i to tehnikom chroming koja je u zadnje vrijeme poprilično popularna.

Ova tehnika osvjetljava konture lica te pruža efekt 'gole' kože, a možete ga postići koristeći samo jedan proizvod. Tako iskoristite svoje sjajilo koje sigurno stoji zabačeno u kozmetičkoj torbici i iskoristite ga za osvjetljivanje jagodica, luk obrva, vrh nosa i brade. Vodite računa da boja sjajila odgovara vašem tenu, te ga nanesite laganim tapkanjem prstima na navedena područja. Prije nego što se okušate u ovoj tehnici, vodite računa da je vaša koža hidratizirana i njegovana jer bez pravilne njege, teško da možete postići svježi izgled lica! 

Foto: Pexels, Instagram
Objavljeno: 16.12.2018. u 00:00
Tagovi: Make up, beauty

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p