MAKE UP

Koji je korektor srušio internet?

Po povoljnoj cijeni može se kupiti i u Hrvatskoj

Najgori mit u beauty svijetu je onaj da bi za proizvod trebali izdvojiti cijelo bogatstvo da bi on bio dobar i savršeno radio svoj posao. Nedavno je internet poludio za korektorom koji ima odlično prekrivanje i trajanje, a može se kupiti po povoljnoj cijeni u gotovo svakoj drogeriji čak i u Hrvatskoj.

Maybelline Fit me korektor podigao je veliku prašinu na Redditu, a tamo navode kako je odličan zbog svoje ubojito dobre pokrivenosti i niske cijene od oko 55 kuna. I mi smo ga isprobali i možemo reći kako zaista pruža odličnu pokrivenost, ali i hidrataciju pa ne daje cakey izgled.

maybelline fit me
Osim na Redditu, gdje je preko 200 korisnica pohvalilo ovaj korektor, hit je i među blogericama i poznatim make up artistima. Blogerica Lisa Eldridge koja ima više od milijun i pol pratitelja na YouTubeu pohvalila je ovaj korektor i rekla kako je odličan i za one dane kada ne želite full make up look jer se lako stapa s kožom i prekriva nepravilnosti. Također kao veliku prednost navodi i velik izbor nijansi pa svatko može pronaći onu koja mu odgovara.

korektor
 
Kathleen Lights, blogerica s preko dva milijuna pratitelja na YouTube ovaj korektor proglasila je najboljim koji je ikada probala zbog njegove moći prekrivanja i svježeg izgleda na koži. Kao najveću prednost ovog korektora navodi mogućnost nadograđivanja jer je lagan pa ne stvara dojam maske, a opet odlično prekriva. Jeste li isprobali ovaj korektor i mislite li da vrijedi prašine koja se oko njega digla?

T.F.
Foto: PR, Instagram i arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 27.05.2016. u 11:36

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p