MAKE UP

Kako prirodno povećati usne?

Nekoliko koraka dijeli vas od punih usana

Ne postoji žena koja ne sanja o lijepim i punim usnama. Osim iscrtavanja i odlaska pod kirurški nož, postoji treća opcija, a to su beauty i make trikovi koji će usne napraviti punijima i privlačnijima.

Skupe plastične operacije često nemaju rezultat koji se priželjkuje, izgled je previše neprirodan i jednostavno nije lijep. S druge strane prejako iscrtavanje usna također stvara samo kontraefekt te još više naglašava činjenicu da imate tanje usne s kojima niste zadovoljni. U nastavku ćemo govoriti o prirodnim metodama koje će pomoći da se osjećate bolje i da vaše usne izgledaju zdravo, puteno i privlačno. Morate imati na umu da nije riječ o metodama koje će fizički povećati vaše usne, jer znamo da se to može samo s jednom, ali će od njih izvući ono najbolje. 

Piling


Piling za usne skinuti će mrtve stanice kože i osvježiti vaš usne tako da će postati crvenije i dobiti će volumenu. Piling napravite po želji, samo je bitno da je jedan od sastojaka šećer. Možete ga ponavljati do tri puta tjedno.

Četkica za zube

Još jedna vrsta pilinga, samo što ovu metodu možete prakticirati svaki dan. Četkicu namočite s mlakom vodom i laganim potezima četkajte usne. Na ovaj način također skidate mrtve stanice kože i prljavštinu nakupljenu tijekom dana te potičete cirkulaciju.

Korektor + olovka


Olovka i korektor vaši su najbolji prijatelji u ovom slučaju. Korektor nanesite na kutove usana i lagano na rubove cijelih usana, blendajte kako ne bi imali svijetli obruč te zatim usta iscrtajte s olovkom i nikako nemojte ići pretjerano izvan prirodne linije usana jer upravo zato i jeste nanijeli korektor. Što se tiče boje ruževa, izaberite onaj koji najviše odgovara prirodnoj nijansi vaših usana.

Sjajilo

Sjajilo je izvrstan proizvod za povećanje usana. Osim što ga možete nanijeti preko bilo kojeg ruža, možete ga kupiti i  u nekoj određenoj boji te si skratiti muke. Na tržištu čak postoje sjajila koja u sebi sadrže sastojke za vizualno što veće usne. Za nanošenje sjajila ne treba vam olovka, ali se možete poslužiti trikom s korektorom.

Foto: Unsplash
Objavljeno: 09.11.2018. u 11:27

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p