MAKE UP

Isprobali smo Rimmel Volume Shake maskaru!

Recenzija nove inovativne maskare
rimmel volume shaker
R
immel Volume Shake maskara prvi je na tržištu shaker sistem unutar same maskare i upravo zbog te posebnosti donosi dugu trajnost proizvoda te naglašene i duge trepavice. Mi smo je dva tjedna testirali pa vam donosimo svoje dojmove.

Rimmel Volume Shake inovativna je maskara s prvim shaker sistemom na tržištu. Takav sustav služi kako bi osvježavao formulu i kako bi sprječavao njeno isušivanje i dovoljno je protresti maskaru za svježinu. Jamči glatke i uvijene trepavice bez grudica i bogat volumen u samo jednom potezu. Četkica definira volumen dajući bogatu lepezu naglašenih trepavica koje su maksimalno razdvojene, a dopire i do kuteva očiju. Kako se koristi? Protresite maskaru vertikalno tri do pet puta kada je to potrebno. Maskara će se odmah osvježiti kako bi volumen u potpunosti bio bez grudica.

rimmel volume shaker

Dojmovi nakon dva tjedna korištenja

Maskara koja izgleda kao shaker za koktele privukla me na prvu jer priznajem, padam na zanimljiva pakiranja, a Rimmel je s ovim proizvodom zaista pogodio. Kada je uzmete u ruku odmah osjetite da je pakiranje puno teže od običnih maskara te je od čvrste i kvalitetne plastike. Kada je primite, ne možete odoljeti, a da je odmah ne protresete i čut ćete kako se mali cilindar u maskari pomiče i osvježava je.

rimmel volume shaker

Četkica je klasična, srednje veličine, dovoljno velika da se proizvod može nanijeti u svega nekoliko poteza, a opet dovoljno precizna da može doprijeti i do kraćih trepavica u kutevima oka. Dlačice na četkici su guste i sintetičke, a takve su najbolje jer najljepše razdvoje trepavice i s njima je najmanja mogućnost da ćete završiti slijepljenih trepavica. Također je ova četkica odlična jer omogućuje da maskaru nanesete na cijelu dužinu dlačica pa instantno stvori dojam dugih trepavica. 

Tekstura maskare je nešto rjeđa nego kod ostalih maskara i baš zato se jako lako i brzo nanosi jer klizi preko trepavica. Upravo zbog tekuće teksture, ne stvara grudice na trepavicama, a daje im volumen i dužinu. Postojana je na trepavicama tijekom cijelog dana, ni najmanje se ne trusi te ne ostavlja razmazane mrlje ispod ili iznad kapaka. Još jedna prednost je što se ova maskara vrlo lako i brzo uklanja micelarnom otopinom te ne ostavlja tragove nakon čišćenja.

rimmel volume shaker

Ovo je idealna maskara za sve koji vole duge i definirane trepavice i postojan izgled, a odlično je što s ovim inovativnim shaker sustavom proizvod može trajati dulje i neće imati grudice. Sve ljubiteljice klasičnih gustih četkica obožavat će ovu maskaru, a upečatljivo pakiranje u obliku shakera dodatan je plus zbog kojeg bi je kupili.

Rimmel Volume Shake maskaru možete kupiti u drogerijama po cijeni od 69,90 kn.

Tanja Konjevod
Foto: PR

Objavljeno: 18.05.2017. u 16:18

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p