MAKE UP

Isprobali smo novu maskaru za guste i crne trepavice

Recenzija Lancôme Monsieur Big maskare
Lancome Monsieur Big maskara
S
vaka žena zna koliko je bitno u kozmetičkoj torbici imati kvalitetnu i dobru maskaru. Jer uz puder i maskaru uvijek smo našminkani i spremni za izlazak iz kuće. Stoga često provedemo mjesece i mjesece u potrazi za onom savršenom maskarom koja će ispuniti sve naše želje – guste i crne trepavice koje stvaraju zavodljiv pogled.

Moram priznati da je upravo maskara moj najdraži kozmetički proizvod kojeg obožavam testirati te sam jedna sam od onih žena koju ćete rijetko vidjeti bez nje na očima. Smatram da je svaka žena našminkana i da će izgledat lijepo ako uza sebe ima tri proizvoda – puder, ruž i, naravno, maskaru. Bila sam oduševljena kada je u moje ruke stigla nova Lancôme maskara koja je odmah privukla svojim upečatljivim imenom – Monsieur Big.

Lancome Monsieur Big maskara
"Monsieur Big je najnoviji dragulj u Lancômeovoj kolekciji maskara za oči. Ona je najjači saveznik za odvažan izgled očiju, za sve ljubitelje hrabrih lookova i ogromnih, poput ugljena crnih trepavica. Monsieur Big ima sve što žena može poželjeti…", moram priznati da me najava nove maskare privukla na prvi pogled. No, postavlja se pitanje, je li maskara daje obećanja poput neodoljivog frajera, glavne face, ili se ipak iz te savršene fasade kriju sposobnosti na koje niti jedna žena nije ravnodušna.

Na prvu me oduševilo pakiranje maskare. Ona dolazi u maloj kartonskoj kutiji unutar koje se nalazi sami proizvod. Dizajn maskare je jednostavan, profinjen i elegantan. Dominira crna boja, a pink natpis pruža onu razigranu i malo drsku notu, što izvrsno pristaje uz samo ime ove maskare. Što ovu maskaru čini tako posebnom? Njena izrazito crna boja koja je doslovna u nijansi ugljena. Ta intenzivna boja se postiže formulom koja je obogaćena pigmentima koji hvataju i održavaju svjetlost. Moje trepavice su prirodno gušće i duže, stoga je crna boja ove maskare došla posebno do izražaja. Uz pomoć valovite četkice u samo jednom potezu se povećava volumen. Meni osobno je za XXL trepavice potrebno samo jedno nanošenje. Drugo nanošenje stvara dramatičan izgled koji je stvoren za večernje izlaske i smokey eyes. Moram priznati da me u početku bilo strah da će, upravo zbog svoje intenzivne boje, maskara tijekom dana ostavljati tragove na donjem kapku. No, bez obzira na ljetne vrućine, maskara je bila postojana tijekom cijelog dana, a čak se ni navečer nije trusila. Monsieur Big maskara izrazito je ugodna na trepavicama. Za razliku do drugih maskara koje obećavaju sličan efekt, ona ne spaja trepavice, ne stvara grudice niti ostavlja onaj „težak“ osjećaj na kapcima. Tijekom cijelog dana imate osjećaj da zapravo maskaru niste ni nanijeli. A to sve dok ne pogledate u ogledalo. Jer iz njega vas promatraju prodorne oči s dugim i crnim trepavicama.
Lancome Monsieur Big maskaraOva maskara je idealna za sve žene koje žele istaknuti svoje oči intenzivnom crnom bojom i XXL trepavicama, a pri tome ne žele cijeli dan razmišljati je li se ta ista maskara kojim slučajem razmazala. A upravo to tražimo tijekom toplih ljetnih mjeseci.

Lancôme Monsieur Big maskaru možete kupiti po cijeni od 227 kn te za manje pakiranje po cijeni od 94 kn.

Mija Dropuljić
Foto: PR
Objavljeno: 21.07.2017. u 14:07

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p