MAKE UP

Highlighteri koje naše lice obožava

Savršeni ten s dozom sjaja

Svjež izgled i blistavi ten nije uvijek jednostavno postići. Brojnim kozmetičkim proizvodima pokušavamo vratiti sjaj umornoj koži, ali ponekad nemamo vremena čekati da rezultati postanu vidljivi. Instantni sjaj kože možete postići makeupom u kojem najviše pažnje trebate posvetiti highlighterima koji će pružiti vašoj koži sjaj kakav zaslužuje!

U vrijeme blagdanske sezone sve je u znaku blještavila i kiča. U velikoj smo potrazi za outfitima koji će odisati elegancijom, a niti odabir frizure ne smije biti ništa manje glamurozan. Trend sjajne kože skinuo je s trona matirajući izgled i vratio se na make up scenu u pravom trenutku. Tehnika strobing postala je mnogima omiljena, a riječ je o naglašavanju jagodica obraza, sredine čela, sredine brade, Kupidovog luka i kosti obrve koje se postiže highlighterom.

Ovaj make up proizvod dolazi u različitim oblicima pa tako možete odabrati tekući, kremasti ili u sticku, ovisno o vašem tipu kože. Ako imate blijedu put odaberite highlighter koji sadrži što sjajnije čestice kako bi koža poprimila blistaviji i zdraviji izgled, a ako je vaš ten preplanuli onda vaš izbor definitivno treba biti highlighter zlatne nijanse. U zimskim mjesecima žudimo za tenom koji će biti obasjan svjetlom, a highlighteri savršeno naglašavaju mjesta na kojima inače svjetlo prirodno pada. Pronaći idealni highlighter nije uvijek lako pa zavirite u našu ponudu i odaberite proizvod s kojim će ove zime vaše lice zasjati!

Foto: Instagram, NYX, Chanel, Essence, Maybelline
Objavljeno: 29.11.2018. u 10:57
Tagovi: highlighter

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p