MAKE UP

Dobitnici Noelle četkica za šminkanje!

Odabrani dobitnici Noelle kistova za recenziju!

noelle 
Kada su make up trendovi u pitanju, osnovno pravilo glasi: za savršen izgled ključno je korištenje odgovarajućih kistova. Nanošenje šminke može biti jako jednostavno ako imate profesionalne kistove i aplikatore pa smo i vama omogućili da isprobate odličan Noelle set kistova za šminkanje.
 
Noelle make up set sadrži čak 12 kistova različite namjene, od četkice za tekući puder i puder u prahu, četkice za rumenila, kistove za sjenila različitih oblika, kist za obrve, za konturiranje, kist za nanošenje tuša na oči te kist za ruž. Za vas smo pripremili tri seta Noelle četkica koje biste mogli isprobati baš vi.

 
Možete osvojiti Noelle set četkica te napisati odgovore na naša pitanja koje ćemo objaviti na portalu. Sve što trebate učiniti je prijaviti se na mail recenzije@fashion.hr do 27. svibnja u 23:59.
 
Odabrani će biti kontaktirani, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, kontaktirat ćemo vas mailom i postaviti vam nekoliko pitanja, a recenzije ćemo objaviti na portalu. U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće podatke:

1. Svoju sliku
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti Noelle set četkica na recenziju
3. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona


Čekamo vas!
 
Noelle set make up kistova dostupan je svim BIPA trgovinama po cijeni od 169,90 kuna.

Dobitnice
Dobitnice Noelle kistova za recenziju su: Željka Matekalo, Dagmar Korbar i Amanda Galić. Dobitnice ćemo kontaktirati e-mailom oko svih detalja o preuzimanju nagrade i pisanju recenzije.
 
T.F.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 30.05.2016. u 13:50

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p