MAKE UP

Beauty trikovi koji će vas spasiti kada kasnite

Nema brige u žurbi!
Beauty trikovi 
Svakom od nas se barem jednom dogodilo da kasnimo na posao ili neki dogovor u gradu. U tom trenutku je najvažnije što prije izletjeti iz kuće – tada svu svoju beauty rutinu ostavljamo sa strane! No, postoje oni mali trikovi koji će nam svaku žurbu olakšati!

Kada smo u gužvi i želimo što prije izjuriti iz kuće, tada radimo najviše grešaka. Često pri nanošenju ruža ili sjajila nemamo mirnu ruku zbog čega najčešće pređemo preko ruba usana. Kako popraviti tu grešku, a pri tome ne skinuti podlogu? Na tanki kist nanesite malo korektora i prođite preko pogreške.

U žurbi najčešće pogrešno nanesemo i maskaru – nemirnom rukom najčešće nanesemo više maskare na kapke nego na trepavice. Kako biste to izbjegli prislonite na trepavice karticu ili osobu iskaznicu jer ćete tako višak maskare nanijeti na karticu koju lako možete obrisati.

Ako pak nemate vremena za povlačenje crte tušem ili olovkom za oči, koristite upravo maskaru. U ovom slučaju slobodno dopustite da vam se maskara preslika na gornji kapak te s kistom za nanošenje tuša izvucite crtu nastalu upravo od maskare.

Ruž jarkih boja čini čuda! Kad nemate vremena posvetiti se svom make upu, dovoljno je da nanesete upadljiv ruž koji će unijeti svježinu na cijelo lice.

Beatuy trikovi
Kako bi vam se lak na noktima brže osušio, nakon dvije minute uronite prste u čašu s hladnom vodom i kockicama leda.

Brzu i efikasnu frizuru napravit ćete na način da dužinom pramenova nanesete sprej za efekt takozvanih beach valova te kosu zavežete u nisku punđu koju ćete nositi na putu do posla. Na poslu jednostavno razvežite i raspustite kosu - frizura je gotova.

Probudili ste se, a vaše šiške su ponovno neposlušne? Nanesite na njih sprej za fiksiranje te ih podignite i u duhu retro frizura pričvrstite iznad čela u obliku nježnog luka.

Ako ne stignete oprati kosu, uvijek pri ruci imajte šampon za suho pranje koji će odmah riješiti problem.

M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 24.08.2016. u 09:49

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p