MAKE UP

Beauty laži koje vam kažu u trgovinama

Sigurno ste čuli barem jednu od ovih laži

Svi smo barem jednom u životu ušli u drogeriju po jednu stvar i izašli s drugih pet koje nam nisu trebale. Možete za to kriviti nedostatak snage volje, ali niste samo vi krivi, prodavačice u dućanu često kažu sitne laži kojima vas natjeraju na kupnju.

Poklon koji dobijete uz kupnju zaista se isplati - Svi vole dobiti poklon uz kupnju, ali je li zaista taj poklon besplatan ako kupite neki proizvod koji vam ne treba. 
 
Baš tu nijansu ruža nemamo - Ponekad prodavačice dobiju bonus ako kupac obavi veliku kupnju pa im nije isplativo otići u skladište i donijeti vam jedan ruž jer im to narušava prosjek u tom danu.
 
Ovo je pravi proizvod za tvoju kožu - Neke prodavačice znaju osnovu teoriju dermatologije, ali neke baš i ne pa vam mogu dati krivi savjet samo kako bi prodali proizvod. Najbolje je da se prije kupnje važnih proizvoda za njegu raspitate sami i u dućan dođete kad se već odlučite za kupnju određenog proizvoda.
 
 
Ova krema zaista vrijedi novaca - Ako vam prodavačica kaže da umjesto jeftinije kreme uzmete skuplju nemojte joj u potpunosti vjerovati. Pitajte je da vam usporedi sastojke dvije kreme i ako vidite da se stvarno razumije, možda je zaista bila u pravu.
 
Ova dva proizvoda moraju se zajedno koristiti - Beauty brandovi vole lansirati proizvode koji se koriste u dvije ili tri faze pa ih prodavači tako i promoviraju, ali vama ponekad ne trebaju svi ti proizvodi, pogotovo ako ste došli po jedan određeni proizvod. Dobro razmislite prije nego što kupite komplet od nekoliko proizvoda.

 
I ja koristim taj proizvod - Jako često ćete u drogeriji čuti da prodavačica kaže da i ona sama koristi baš taj proizvod koji vam preporučuje. Možda ga i koristi i njoj je odličan, ali zapamtite da nemamo svi istu vrstu i tip kože.
 
Sada znate neke trikove koji se koriste u drogerijama pa ćete idući puta sigurno izaći s nekoliko proizvoda manje i nekoliko kuna u novčaniku više.
 
T.F.
Foto: arhiva Fashion.hr
Objavljeno: 29.03.2016. u 16:04
Tagovi: Make up, njega kože

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p