MAKE UP

Beauty ispovijest: Ella Dvornik

U čemu je griješila Ella?

Ellu Dvornik ulovili smo u backstageu BIPA FASHION.HR-a gdje je bila posebna gošća i model na reviji Zorana Aragovića, a ujedno je i zaštitno lice nove kolekcije njegovog brenda BityMyStyle.

S obzirom na to da je Ella u medijima od malih nogu i svi smo mogli svjedočiti njenim transformacijama, zanimalo nas je što smatra svojim najvećim beauty pogreškama iz prošlosti i bi li nešto promijenila da se može vratiti u svoje mlađe godine. Kada vidite Ellu, prvo primijetite njenu prekrasnu novu ginger blonde boju kose i velike oči koje Ella uvijek voli naglasiti raznobojnim sjenilima i tuševima za oči. Ipak, kao i mnoge od nas i ona je tijekom svoje faze eksperimentiranja s make upom i kosom ponekad griješila. Podijelila je s nama koji su joj se lookovi usjekli u pamćenje kao ultimativne beauty pogreške.

 
"Moj najgori make up look definitivno je bio kada sam se furala na pjevačicu Avril Lavigne. Uzela sam kist koji sam koristila za likovni, natopila ga vodom i time nanosila velike količine crnog sjenila na kapak i ispod kapka, izgledala sam kao rakun. Sada gledam stare fotografije iz tog razdoblja i ne mogu vjerovati da mi je to tada bilo super. Što se tiče pogrešnih frizura u pamćenje mi se usjeklo kada sam imala dugu kosu i mama mi nije dala da se ošišam pa sam ja uzela škare i ošišala cijeli srednji dio kose u kratku irokezu, a sve ostalo je bilo dugačko. Kada sam to napravila, stalno sam morala raditi irokezu inače je frizura izgledala očajno. Jednom kad sam isto imala dugu kosu, došla sam kod frizerke i dogovorile smo se za posebnu frizuru. Izbrijala mi je irokezu i na tjemenu nacrtala različite oblike i to je sve super izgledalo dok nije počelo rasti pa je izgledalo kao da sam nepravilno ošišana, ali sve bih ponovila jer to je jedno iskustvo koje moraš proći dok si mlad i dok još ne znaš što želiš", rekla nam je Ella.

Tanja Friš 
Foto: Mateja Vrčković, Karmen Poznić i Instagram

Objavljeno: 28.03.2016. u 10:04

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p