MAKE UP

7 crvenih ruževa koji pristaju svima

Najdraži beauty klasik kojeg se ne odričemo ni u ludilu

Crveni ruž je jedan od onih beauty proizvoda koji uživa status kultnog klasika te je sinonim za klasiku, eleganciju, profinjenost i odvažnost. Ono što najviše volimo kod ove nijanse je to što ne poznaje godišnja doba niti godine i apsolutno bi se trebao pronaći u svakoj kozmetičkoj torbici.

Iako se svake sezone nameće neki novi trend kada govorimo o ruževima, crveni ruž nikada ne silazi s trona najpoželjnijih. Istovremeno efektan, ali i sofisticiran, crveni ruž daje izgledu jednu određenu dozu ozbiljnosti i samouvjerenosti, žena koja ga nosi zrači odvažnošću i karizmom. Što se tiče kombiniranja crvenog ruža, nepotrebno je ponavljati kako jednako dobro podnosi dnevne i večernje kombinacije. Vrlo vjerojatno ste se nekad susreli s mišljenjem kako je crvena boja na usnama prenapadna za dnevno nošenje, ali to je potpuno krivo jer dobro ukomponiran crveni ruž, dnevni outfit u nekoliko sekundi pretvori u chic i modernu kombinaciju.


Zašto je crveni ruž baš toliko poseban? Crvena boja dolazi u nijansama i iako je možda na oko ista, nijanse se razlikuju i upravo zato se kaže kako crveni ruž pristaje svima jer baš svatko si može pronaći nijansu koja odgovara njegovom tenu i licu. Formule crvenih ruževa također se razlikuju, pa tako dolaze u tekućim ili kremastim teksturama , sa shimmerom ili mat efektom. Crvenog ruža ne odriče se niti jedna beauty kuća, a nadolazeća blagdanska sezona idealna je da posegnete za ovim klasikom.

U svijetu nezamjenjivih crvenih ruževa istaknulo se je nekoliko najboljih, a mi vam u nastavku donosimo koji su to.

Foto: Unsplash, Armani Beauty, L'Oreal, Mac, Aura, Fenty, Dior
Objavljeno: 20.11.2018. u 10:47
Tagovi: Make up, crveni ruž

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p