MAKE UP

5 tehnika za veće trepavice

Naglasite svoje oči!


N
eovisno, volite li svoje lice naglašavati šminkom ili ne, bujne trepavice su definitivni must have. Umjesto da pribjegnete serumima za rast trepavica ili ugradnju, donosimo vam savjete kako dati trepavicama bujan izgled u svojoj kupaonici.
Uvijanje trepavica

Još se uvijek plašite uvijača za trepavice? Vrijeme je da prebrodite svoj strah jer uvijene trepavice su istaknute trepavice. Uvijete korijen trepavica i lagano pomičite uvijač po trepavicama. Svaki stisak zadržite dok ne nabrojite do 5.

Bacite staru maskaru

Grudice na trepavicama nisu nimalo ugodne oku. Bacajte maskare svaki 3-6 mjeseci, jer osim što ćete izbjeći grudice presušenih maskara, izbjegavate i šanse za infekciju oka.
 
Odaberite pravu četkicu

Danas možemo birati između gustih čekinja, rijetkih, gumenih ili plastičnih čekinja. Maskaru odaberite prema svojem nahođenju, jedini važan uvjet je da s njom možete postići željene rezultate.

Nanosite maskaru u slojevima

Današnja formula maskari je puno lakša nego što je to bilo nekada, zato nanosite maskaru u slojevima. Istaknite vrhove trepavica koji su jako tanki, jer upravo u tome je trik za volumen.

Tehnika nanošenja

Započnite nanositi maskaru od korijena trepavica i povlačite ju naprijed nazad. Ovim trikom ćete trepavicama dati volumen. A zatim povucite maskaru ravno prema vrhu trepavica i uhvatite svaku pojedinačno.Ana Jerneić
Objavljeno: 05.08.2014. u 11:40
Tagovi: maskara

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p