MAKE UP

5 stvari koje vam nitko nije rekao o tekućem ružu

Ovi trikovi pomoći će vam da tekući ruž izgleda ljepše na usnama

Tekući ruž je mlađa cool sestra običnih ruževa i u kratko vrijeme postao je vrlo popularan te gotovo svaki brend ima svoju verziju. Glavna im je prednost što su izuzetno trajni na usnama i mogu izdržati gotovo cijeli dan, ali postoji nekoliko stvari koje vam o njima sigurno nitko nije rekao, a trebali bi na njih obratiti pažnju.

1. Ne pretjerujte s količinom tekućeg ruža

Tekući ruževi imaju jako pigmentiranu formulu pa je jedan nanos sasvim dovoljan. Višak ruža koji ostane na četkici obrišite o rub tubice jer ćete tako lakše moći kontrolirati količinu.

2. Napravite piling usana

Glatke usne ključ su savršenog nanosa tekućeg ruža. Ako nemate kupovni piling, napravite svoj od kave, meda i šećera. Za blaži piling koristite vlažan ručnik ili četkicu za zube.
 

3.Tekući ruž ne možete nanositi napamet

Za tekuće ruževe apsolutno je potrebno strpljenje i ogledalo. Tekući ruž nemojte nanositi u autu jer lako možete pogriješiti i dobiti nepravilnu crtu ruža koju sigurno ne želite. 

4. Tekući ruž traži full make up look

Osim ako imate savršen ten, tekući ruž ne možete nositi bez make upa jer on daje predramatičan look. Ako ne volite nositi previše make upa, posegnite barem za malo korektora ili BB kreme kako bi ujednačili ten i kako bi vam tekući ruž bolje stajao. 

5. Balzam za usne vaš je najbolji prijatelj

S obzirom na to da nisu svi tekući ruževi iste formule, neki mogu isušivati usne ako imaju mat finiš i to može ružno izgledati. Ako tijekom dana osjetite da vam je ruž presuh u sredini usnica, nanesite malo balzama i on će sigurno popraviti situaciju.
 
T.F.
Foto: Instagram i Pinterest
Objavljeno: 27.05.2016. u 10:29

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p