MAKE UP

5 savršenih make up lookova u znaku crvene boje

Beauty editorijal hrvatskih kreativaca

Današnji dan, koji je u znaku ljubavi i crvene boje, učinio nam se savršenim za prekrasan beauty editorijal u kojem je sva pažnja usmjerena upravo na boju ljubavi. Ako vam nedostaje ideja za večernji izlazak ili jednostavno želite uživati u odličnom make up-u i crvenoj boji, predlažemo vam da dobro proučite svaki od lookova koji vam savjetuje make up artistica Sanja Agić.

‘Crvena boja se uvijek veže za ljubav, ona je vječna inspiracija dizajnerima i make up artistima. Iako se ovih dana ta boja veže prvenstveno uz Valentinovo, ovdje nisam imala striktnu namjeru preporučiti lookove za spomenuti dan, nego jednostavno pokazati što se sve može napraviti sa crvenom bojom na području make up-a', ispričala nam je Sanja Agić.

Osim make upa, velika pažnja usmjerena je i na zanimljive frizure za koje je zaslužna naša Katica Topčić koja se poigrala različitim lookovima. 'Svoju inspiraciju bih podvukla kao neku vrstu putovanja kroz kosu. Tu je avangardni look koji možda najbolje funkcionira u editorijalima ili u nekim posebnim prigodama, pa vrlo ženstveni koji možete lako iznijeti večeras ako planirate na romantičnu večeru... Zatim smo se dotakli retro inspiracije, da bi na kraju završili na razbarušenom i pomalo divljem looku', nadovezala se Katica Topčić.


Anja Polić (My Guys), Sanela Seferagić (Midikenn) i Kristina Đikić (Talia model) spretno su pozirale našem fotografu Juri Perišiću koji potpisuje ovaj beauty editorijal.

 

A.B.

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 14.02.2014. u 14:58

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p