MAKE UP

5 najpopularnijih jesenskih paleta sjenila

Za pogled koji obara

Beauty industriju već nekoliko godina trese groznica odličnih i kvalitetnih paleta sjenila. Ponuda je toliko šarolika da je vrlo teško odlučiti se koju nabaviti jer ih želimo apsolutno sve.

Sigurno se sjećate vremena kada ste kupovali sjenilo po sjenilo, ali ta vremena su sada iza nas. Palete sjenila jedan od najprodavanijih make up produkta jer su neizmjerno praktične, kvalitetne i jednostavno neodoljive. Bilo da volite minimalizam, zagasite boje ili fuksiju i šljokice, pronaći ćete baš onu koja vam najviše odgovara. Veličine variraju stoga postoje mikro palete koje nude osnovne boje, najčešće nude koje vode ka tamnijim, a postoje i mikro palete žarkih boja.

@michael.angels.official

Velike palete mogu sadržavati doslovno cijeli spektar boja i slobodno možemo reći da je to sve što vam treba kada govorimo o šminkanju očiju. Blagdanska sezona koja nam se rapidno približava odlično će nositi zlatne i srebrne nijanse, baš kao i šljokice stoga potražite palete s ciglastim, smaragdno zelenim i ostalim zagasitim tonovima, ali nemojte zaboraviti na boje poput žute ili plave. Smokey eyes uz dozu shimmera idealan su make up look za nadolazeće dane s kojim zasigurno nećete proći nezapaženo. Kako bismo vam pomogli pri izboru izdvojili smo neke od najpopularnijih paleta koje su ove sezone apsolutni must have.

Objavljeno: 16.11.2018. u 11:03

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p