MAKE UP

5 najboljih maskara hladnije sezone

Izdvojili smo naše favorite
-->

Kada biste nas pitali bez kojeg proizvoda ne možemo zamisliti svoju kozmetičku torbicu, odluka bi definitivno pala na maskaru. Iako sa sobom za svaki slučaj uvijek nosimo i dobar korektor, olovku za obrve i poneki ruž ili balzam, maskara je komad za kojim bismo najviše žalile kada bismo nenašminkane napustile kuću.

Sve one dame koje poput nas mogu zaboraviti sav ostali make up, ali se maskare beskompromisno ne odriču, dosad su sigurno pronašle svoje favorite. Mi smo nakon godina isprobavanja raznih brandova, cjenovnih rangova, četkica i boja došli do zaključka kako podjednako dobrih maskara ima i u drogerijskoj i u parfumerijskoj ponudi, stoga smo za vas u nastavku izdvojili naših 5 favorita hladnije sezone.

Max Factor 2000 Calorie Mascara

Neprikosnovena kraljica među maskarama za nas je i dalje Max Factor 2000 Calorie, od čija tri izdanja najradije biramo Dramatic Volume. Kao što joj ime govori, ova maskara iz vaših će trepavica izvući maksimalni potencijal, učiniti vaš pogled dramatičnim i odlično se uklopiti u budžet zahvaljujući drogerijskoj cijeni.

Dior Diorshow Mascara

High end maskara u koju se mnoge žene kunu, a i nama je bliska srcu, jest Diorova Diorshow maskara. Ovaj proizvod već se deset godina koristi u backstageima revija diljem svijeta, a tajna njegove glamurozne aplikacije leži u plišanoj četkici, inspiriranoj četkicama za tube kojima su Diorovi make up artisti davnih dana nanosili maskaru na trepavice modela.

Illamasqua Masquara

U sferi profesionalne kozmetike dominira Illamasqua, čija nam je Masquara u dubokoj crnoj nijansi 'Raven' jedan od njihovih omiljenih proizvoda. Njena formula izdužuje i definira svaku trepavicu do ekstrema i pruža pogledu prodornu moć. Jedinstvena četkica i odlična tekstura čine ovu maskaru dobitnom kombinacijom.

Diego Dalla Palma Prima Visione Mascara

Premda rijetko kada naiđemo na maskaru s gumenom četkicom koja nam je zbilja dobra, svog favorita pronašli smo u Prima Visione maskari talijanskog kozmetičkog branda Diego Dalla Palma. Ako imate rijetke trepavice, ova maskara maksimalizirat će njihov volumen te ih učiniti duljima, ljepšima i izražajnijima.

LOOK By BIPA Lash Unlimited Mascara

Za kraj, ali ne i najmanje važna jest ružičasta maskara koja dolazi iz LOOK By BIPA kolekcije. Ova izuzetno pristupačna maskara osigurat će vam guste, podignute i uvijene trepavice, koje će takvima ostati većinu dana, i dokazati kako i vrlo jeftine maskare mogu biti vrlo kvalitetne.

 

H.B.

Photo: BIPA, Douglas, Illamasqua

 

-->--> -->
Objavljeno: 11.11.2013. u 19:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p