MAKE UP

5 najboljih drogerijskih pudera do 100 kn

Skupo ne znači uvijek i najkvalitetnije

Luksuzni beauty brendovi zasigurno imaju kvalitetne i odlične pudere u svojoj ponudi, ali ponekad koliko god nam poželjno djelovali, jednostavno su preskupi i ne možemo ih si priuštiti. Srećom, postoje odlične jeftinije varijante koje će imati vrlo slično, ako ne i isto prikrivanje, a naš budžet to neće znatno osjetiti.

Puder je jedan od onih beauty proizvoda za koji je važno da u potpunosti paše boji i tipu naše kože. Često se dogodi da puder kupujemo u brzini te završimo s onim krivim; kupnja pudera je nešto za što bez razmišljanja trebate odvojiti dovoljno vremena i isprobavati sve dok ne pogodite baš onaj koji je idealan za vas. Luksuzni puderi u većini slučajeva djelovanjem opravdavaju cijenu, ali i kod njih je vrlo lako pogriješiti i odabrati onaj krivi, po je onda njegovo djelovanje potpuno kompromitirano, odnosno bacili ste novac. Ako ste netko tko ima promjenjivu kožu i reagirate na promjenu godišnjih doba i vremena, sukladno tome trebate mijenjati i puder koji koristite.

@elletrowbridge

Jeftinije varijante pudera nisu nužno lošije varijante, današnje tržište nudi neke zaista kvalitetne pudere s odličnim prekrivanjem i djelovanjem po zaista pristupačnoj cijeni. Pri kupnji jeftinijeg pudera ne libite se tražiti pomoć prodavača jer to što ne kupujete neki luksuzni brend ne znači da nemate pravo na savjet, sugestiju i stručno mišljenje. Kako biste nadolazeće blagdane dočekali u što boljem izdanju, u nastavku smo za vas izdvojili 5 najboljih drogerijskih pudera po iznimno niskim cijenama.

Foto: Unsplash, Instagram
Objavljeno: 29.11.2018. u 16:42

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p