MAKE UP

5 načina na koje možete savršeno nositi highlighter

Proizvod koji kao da 'obasjava' vaše lice
Jedan od najobožavanijih beauty proizvoda zasigurno je highlighter. Uz samo nekoliko poteza kistom za šminkanje učinit će i najjednostavniji beauty look magičnim. 

Sjećate li se koliko ste se na početku, kada se o highlighteru kao ultimativnom beauty proizvodu tek  počelo pričati, čudili o čemu je riječ, a danas rijetko da postoji kozmetička torbica koja ne sadrži ovaj magični prah. Jeste li znali da se savršene boje implementirane u highlighter mogu koristiti na različite načine?! Budući da smo lagano postali opsjednuti ovim proizvodom imamo za vas pet načina na koje ga možete koristiti na svojoj koži.

Naglasite svoje omiljene točke na licu

Inače najdraži način za nanošenje highlightera mnogim make up artistima je baš onaj gdje nanose blistav prah na istaknute, visoke točke lica. Obično, svjetlo ružičasti zlatni prah stavljaju na jagodičnu kost, na Kupidov luk iznad usana i na čelo.

Ispod podloge

Ako želite biti blistavi „iznutra“ velikim kistom nanesite highlighter preko cijelog lica prije nanošenja pudera. Zatim nanesite mat podlogu pomoću beauty blendera i vrlo brzo ćete vidjeti da imate look savršeniji nego ikad.

Kao sjenilo za oči

Istaknite svoje oči tako što ćete nanijeti ovaj blistavi prah na kapke uz pomoć prsta. Dodajte maskaru i dobili ste jednostavan,a opet kul trendi izgled.


Na usne

Želite li učiniti da vam usne izgledaju punije? Stavite svoj omiljeni ruž ili ružičasto sjajilo i nanesite malo highlightera u boji šampanjca na sredinu vaših usana.

Na tijelo

Nemojte s nanošenjem highlightera stati kada ste završili s uljepšavanjem svog lica. Nanesite ga još malo po cijelom tijelu. Na ključnu kost, ramena i malo na vrat. 
Foto: Getty Images, Zvonimir Ferina
Objavljeno: 17.04.2018. u 10:35

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p