MAKE UP

5 kozmetičkih proizvoda koje bi svaka žena trebala imati u torbici

Bez ovih 5 stvari ne napuštajte kuću

Kada smo u žurbi izvan kuće često nam se zna dogoditi da trebamo nešto popraviti na licu, a nemamo čime. Stoga bismo uz sebe u torbi svaki dan trebali imati ovih pet proizvoda.

Pet nije veliki broj i tih nekoliko proizvoda stane u svaku torbicu, a neki kozmetički proizvodi su multipraktični pa ćete ih moći koristiti za više namjena. Ovih pet proizvoda su baza svake ženske torbice. Imate li vi svih pet svaki dan sa sobom?

Lagana hidratantna krema - Lagana krema baza je svega i ako svakodnevno nosite puder, ona vam može pomoći da blago hidratizirate suhe dijelove kože koji vam se pojave tijekom dana. Onim ženama koje ne nose puder, krema je apsolutni must jer svi želimo imati njegovanu kožu pa ako tijekom dana osjetite zatezanje i suhoću uvijek situaciju možete popraviti laganom kremom koju nosite u torbi.
 
Kremasti highlighter - On je vrlo suptilan pomagač za zdrav izgled tena jer koži daje sjajan izgled. Ako ste se tijekom napornog dana umorili i to se vidi na vašem licu, s malo highlightera ispod očiju i na vrhovima jagodica možete sve popraviti i izgledati svježe.
 
 
Maskara - Koliko vam se puta dogodilo da nanesete cijeli make up i zaboravite na maskaru? Zato služi maskara u torbici, ali ne samo zato. Koliko puta ste izašli bez šminke nemajući ništa u planu i odjednom trebate nekuda ići, samo nanesite maskaru i već ćete dobiti svježiji izgled i otvoren pogled.
 
Tuš za oči - Klasičan crni tuš za oči jedan je od najvažnijih proizvoda u torbici. Može poslužiti ako u nekoliko minuta običan dnevni look želite pretvoriti u večernji, ali i za popravljanje postojećeg tuša koji se razmazao tijekom dana.
 
 
Balzam za usne - Balzami su pravi multipraktici jer osim za usta možete ga koristiti za praktički sve suhe dijelove tijela koji vam se nenadano pojave. 
 
T.F.
Foto: Instagram
Objavljeno: 10.04.2016. u 15:42
Tagovi: maskara, kozmetika

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p