MAKE UP

5 beauty trendova koje odmah morate zaboraviti

Make up artisti bi ove trendove zabranili

Postoje beauty trendovi koji su bezvremenski poput crvenog ruža, ali ima i onih kojima istekne rok trajanja, a neki ih i dalje uporno forsiraju. Iako je neki beauty trend popularan na društvenim mrežama, make up artisti smatraju kako ne bi trebao biti hit u realnom svijetu. Donosimo vam pet beauty trendova koje bi make up artisti zabranili. 

Prekonturirano lice 

Make up artisti ovom trendu najviše zamjeraju neprilagođavanje određenom tipu lica. Žene gledaju tutoriale na internetu i uopće ne uzimaju u obzir svoj oblik lica. Loše konturirano lice može izgledati zaista smiješno pa stručnjaci savjetuju da budete oprezni i pazite da ne pretjerate s proizvodima, pogotovo s bronzerom.

Instagramske obrve

Obrve služe da uokvire oči i zaokruže cijeli make up look, a ne da u potpunosti dominiraju. Možete imati jake, odvažne obrve, ali one bi trebale izgledati prirodno. Stručnjaci kažu da su jake obrve namijenjene beauty editorialima i modnim pistama pa svima savjetuju prirodniji look.
 
highlighter

Previše highlightera

Zdrav sjaj daje odličan izgled licu, ali s njim se lako može pretjerati. Make up artisti ne vole teatralno nanesen highlighter kao što to rade neki na društvenim mrežama jer im se nikako ne sviđa kada netko izgleda poput disko kugle. Kažu da ih najviše živcira što ima toliko dobrih proizvoda na tržištu koji se krivo koriste

Dramatični nokti

Iako se djevojke koje izrađuju nokte ne bi s nama složile, predugi nokti s dodacima nisu više u modi. Nail art trebao bi ostati na jednostavnim minimalističkim linijama jer sve više od toga jednostavno je previše. Više nisu u modi ekstra dugi umjetni nokti nego kraći i prirodnijeg izgleda.

Preizražene trepavice

S rastućim trendom ekstenzija trepavica nema sumnje da su bujne trepavice pravi hit, ali ekstenzije ili umjetne trepavice mogu izgledati preumjetno ako se ne stave one koje odgovaraju količini i dužini prirodnih. I kada nanosite maskaru pripazite da ne ostavlja grudice jer trepavice trebaju izgledati dugo i puno volumena, ali ne umjetno i debelo.
 
T.F.
Foto: Jure Perišić i Instagram
Objavljeno: 30.05.2016. u 12:26

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p